« Tilbage

Swahili Beach Resort

Swahili Beach Resort i Kenya er et helt unikt strandhotel beliggende ved berømte Diani Beach på Mombasas Sydkyst ud til Det Indiske Ocean.

Strandhotellets indretning, arkitektur og udsmykning giver indtryk af en atmosfære, som er påvirket af områdets rige indflydelse fra både afrikansk, arabisk, indisk, og zanzibarisk kultur. Stedet har flere restauranter, hvor dette ses afspejlet i menuerne.

Ressortet har 140 værelser i kategorierne standard, superior og executive, alle meget rummelige og indrettet i nutidig luksuriøs stil med inspiration fra swahilikulturen. Fra værelsernes verandaer er der udsigt til hav eller pool- og haveomgivelser. Vandet i stedets mageløse pool løber over 200 meter i syv faldende niveauer helt ud til strandkanten.

Hotellet har motionsrum, spa og fittness center med jacuzzi og indendørs pool og tilbyder diverse massage- og spabehandlinger.

Fra hotellet er der mulighed for scuba diving, dhowbådsejlads, kite surfing, sundowner safari i Shimba Hills National Reserve, m.m.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m