« Tilbage

Tarangire Safari Lodge

Tarangire Safari Lodge har en af Østafrikas absolut bedste beliggenheder på en høj skrænt med en unik udsigt til dyrelivet på savannen i den dybe dal foran og til drikkefloden Tarangire River, som slynger sig lige neden for.

Den hyggelige lodge er Tarangire National Parks første og ældste lodge. Lodgen ligger 10 km eller en halv times kørsel i østlig retning fra parkens hovedindgang.

Lodgen har 85 gæsteværelser i telt og 5 bungalowhytter. Værelserne i de 80 telte vender alle mod floden og har terrasse, hvorfra man kan tilbringe mange timer med at studere dyrelivet ved floden. Teltværelserne er indrettet med bad med solopvarmet brus og ligger placeret under tækkede tage. De 5 runde og meget rummelige bungalowhytter ligger fredeligt tilbagetrukket fra hovedlodgen. De har tækkede tage og er bygget i masaibomastil med egen skyggefuld, tækket bomaveranda, hvorfra der er udsyn til et stort vandhul, hvor dyrelivet kan iagttages. Bungalowgæsteværelserne er indrettet med bad med solopvarmet brus.

Stedet har restaurant med et stort open-air spiseområde. Gæsterne kan også vælge at få middagen serveret på terrassen under stjernehimlen. Bar og loungeområdet er et perfekt sted for sundowners og solnedgang.

Stedets indbydende swimmingpool ligger i skyggen af acacietræer, og er også et godt sted for en poolside sundowner. Lodgen har også en mindre børnepool.

I Baobab Boutique kan man finde et godt udvalg af håndlavede ting og specialiteter til alle aldre.

På Patalivu terrassen tilbydes massage og  wellness med udsigt til Tarangire River.

 Nationalparken er kendt for sin store forekomst af elefanter og mindre flokke kan ofte ses helt tæt på, når de gæster stedets grund eller iagttages sammen med giraffer og andre dyr, som kommer for at drikke ved floden, som løber lige neden for lodgeterrassen. Området er også et rigtig interessant fugleområde med flere besøgende og hjemmehørende arter.

Lodgen er et perfekt udgangspunkt for bush walks, game drives i hele reservatet og night game drives, som alle tilbydes fra stedet.

Lodgen ligger o. 2 timers kørsel fra Arusha. Transporttiden fra Kilimanjaro International Airport tager o. 3,5 timer.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m