« Tilbage

Tarangire Sopa Lodge

Tarangire Sopa Lodge i Tanzania er beliggende i Tarangire National Park skjult mellem bakker, gamle baobabtræer og græs, 33 km mod øst fra parkens hovedindgang. Nationalparken er hjemsted for Afrikas største koncentation af elefanter og det sker at enkelte elefanter gæster lodgens uindhegnede grund.

Lodgen ligger 118 km/2 timers kørsel sydvest for Arusha. Flyvetiden fra Arusha er 20 min. med 40 min. transfertid fra Kuro Airstrip til lodgen.

 

Værelser

Lodgens har 75 værelser i runde bygninger med kegleformede tage inspirireret af afrikansk landsbystil, som ligger i blokke af fire, som spreder sig ud på hver sin side af fællesområdet. Hver bygning har to værelser på hver etage, hvor det enkelte værelse er indrettet med eget badeværelse, 2 queensized senge, lounge og veranda med udsigt til omgivelserne.

4 af disse værelser kan sammesættes og dermed bruges som familieværelser.
Yderligere 4 værelser er velegnet til personer med fysiske ristriktioner.

 

Faciliteter og aktiviteter

Lodgen har en stor swimmingpool med træbro til en ø i midten, hvorpå der er solsenge. Tæt på poolen som er velegnet til både voksne og børn, er der et BBQ område som benyttes til frokosterne.
Herudover er her også en lille cafe, flere skønne udkigsområder, terrasser osv. til at nyde omgivelserne. Da lodgen ikke er indhegnet kan områdets dyr frit gå ind på lodgens grund og man kan derfor risikere at møde de vilde dyr i "egen" baghave. 
Lodgen arrangerer ofte sundowners og de lokale danser traditionelle danse for gæsterne. 
Køkkenet har mulighed for at imødekomme diætristriktioner. 

I området er der mulighed for mange forskellige faconer at se det rige dyre og naturliv bl.a. ved game drives og guidede tours.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m