« Tilbage

Tarangire Simba Lodge

Beliggende nær Sangaiwe-porten i Tarangire National Park. Tarangire Simba Lodge er beliggende i et dyreliv-rigt område med uhindret udsigt til den smukke Lake Burunge, omkranset af parken og et Wildlife Management Area. Omgivelserne er forbløffende; med et kæmpe gammelt baobabtræ forankret i det ene hjørne og en gennemtrængende følelse af ægte Afrika.

 

Telte

Indkvartering på Tarangire Simba Lodge er i seksten klassiske canvas safaritelte, der er permanent placeret under stråtag.
De rummelige telte er bygget på platforme komplet med trægulve, stort en-suite omklædningsrum, toilet og bruser.
Der er twin- og queensize telte; der er mulighed for triplet telte. Der er også et familietelt med to queen-size senge.
Der er der en udendørs bruser, og hvert telt har en privat veranda med udsigt til bushen og Burunge-søen. Møblerne er håndlavede af afrikansk hårdttræ komplimenteret med smagfuldt udvalgte materialer; el og varmt vand er solcelledrevet. Vær derfor opmærksom på at det ikke er muligt at bruge fx hårtører og at lyset ikke vil lyse så stærkt som man er vant til og at en læselampe evt. vil være nyttig (her er lommelygter tilgængelig).

 

Måltider

Fire måltider er tilgængelig hver dag. Morgenmad, frokost, eftermiddags kaffe og aftensmad. 
Det er muligt at få tilpasset måltiderne til diæt restriktioner, skulle dette blive nødvendigt.
Herudover er det muligt at få forskellige vine fra det sydafrikanske. 

Der serveres kontinental mad med de fineste lokale råvarer til rådighed med vægt på sund mad, herunder masser af frisk frugt og grøntsager.Der bages frisk brød dagligt.
Ved morgenmaden er kaffe, te, varm chokolade og urtete, kornprodukter, et udvalg af frugter og muffins eller pandekager på buffeten. Havregryn, toast, æg, bacon og pølse tilberedes på bestilling. Som standard er der smør, honning, marmelade, marmelade og jordnøddesmør på bordet. 
Frokost på lodgen er et udvalg af quiche, pizza og salater, spaghetti eller karry og ris. Der er mulighed for en madpakke til dage hvor aktiviteterne er væk fra campen ved frokosttid.
Aftensmaden er en fire retters buffet – suppe (altid vegetarisk) med brød eller rundstykker, salat, to hovedretter plus ris og/eller kartofler og friske dampede grøntsager. Hovedretterne veksler mellem fiske-, okse-, svine-, lam- og kyllingretter.

 

Faciliteter og aktiviteter

Lodgens fælles område inkluderer et receptionsområde og separat stue og spisestue - alt sammen bygget på hævede platforme - skabt med afslapning og nydelse i tankerne.
Fællesarealer er forbundet med trægange, og der er et dæk til udendørs spisning i tilknytning til spiseteltet. Wi-Fi er tilgængeligt på fællesområdet uden beregning. Ud over en stor swimmingpool er der en 'trætop' platform bygget i et stateligt akacietræ med god udsigt til dyrelivet og stjernekiggeri.

Aktiviteter inkluderer game drives i nationalparken, fluglekiggeri, vildlives udkig fra logdens platform eller en svømmetur i poolen. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m