« Tilbage

Tembo House Hotel, Stone Town

Tembo House Hotel ligger på den Tanzanianske ø Zanzibars vestkyst i hjertet af Zanzibars Stone Town på havnefronten i kort radius fra byens butikker, restauranter og historiske seværdigheder. Hotellets hovedbygning var først hjemsted for det amerikanske konsulat på Zanzibar 1834-1884. Senere blev det handelskontor for områdets største handelskompagni, Cowasjee Dinshaw & Partners, hvis navn stadig står på hovedindgangen.

 

Værelser

Tembo House Hotel tilbyder en række forskellige værelsestyper, hver med sin egen unikke charme og appel, der transporterer tilbage til en glorværdig fortid og samtidig giver en følelse af hjem. Alle værelser er med aircondition og har et TV og siddeområde. Derudover tilbydes der en hamam med både koldt og varmt brusebad. Der tilbyders gratis drikkevand og en te-/kaffemaskine. Der er også en LCD-TV med kabel-tv, hårtørrer, gratis WiFi, døgnåben reception, myggenet og telefon.

Deluxe Suiter
Deluxe Suiterne bringer havet ind i opholdet. Når brisen blæser ind, vågner det rummelige værelse til live med den strålende varme fra Det Indiske Ocean.

Presidential Suiter
De generøst rummelige Presidential Suites er overdådigt indrettet med elegant swahili-møbler. Suitten tilbyder havudsigt med en bred privat balkon. Gratis WiFi og gratis drikkevand, te eller kaffe er inkluderet.

Twinværelser med balkon og havudsigt
Twinværelser er med 2 enkeltsenge og har en balkon med udsigt til haven/havet eller poolen/havet samt et siddeområde. Der tilbydes også hamam med koldt og varmt brusebad.

Dobbeltværelser med balkon og havudsigt
Alle de førsteklasses dobbeltværelser har en balkon med udsigt til poolen/havet eller haven/havet samt et siddeområde. Der tilbydes også hamam med koldt og varmt brusebad.

Freddie Mercury lejligheder
Alle lejligheder er beliggende på den anden side af vejen fra hotellet i Freddie Mercury House. Disse rummelige 2-værelses enheder med hamam-bad og koldt/varmt brusebad har en balkon med udsigt over byen og en arabisk stil siddeområde med kabel-tv.

 

Forplejning

Tembo House Hotel tilbyder en uforglemmelig spiseoplevelse i en betagende kulisse.

Bahari Restaurant bringer Tembo House Hotels skønhed til live, når måltiderne indtages. Restauranten ligger under skyggen af indiske mandeltræer, der kaster en behagelig skygge langs stranden og giver en fortryllende udsigt over Det Indiske Ocean. Siddearrangementet består af en blanding af stole og sofaer med traditionelle, intrikate designs, der i gamle dage ville have imponeret selv sultanerne. Mens måltiderne nydes på Bahari Restaurant, kan den friske havbrise indåndes, hvilket skaber en behagelig atmosfære. Gæsterne kan læne sig tilbage, slappe af og afgive en bestilling. Menuen dækker alt fra internationale retter til Zanzibars lokale favoritter, hvilket sikrer noget for enhver smag.

Skaldyrelskere kan glæde sig over friskfanget fisk og skaldyr fra Det Indiske Ocean. Kokkene er også villige til at tilberede lokale skaldyrsretter for at skabe en særlig oplevelse. Zanzibar er kendt for sine saftige tropiske frugter, og restauranten tilbyder friskpresset passionsfrugtjuice, tamarindjuice, appelsinjuice og andre frugtsafter. For dem, der ønsker at udforske det lokale køkken, giver Bahari Restaurant en smagsprøve på Zanzibars krydrede, søde og velsmagende traditioner. Restauranten er stolt af at levere autentiske smagsoplevelser, der afspejler øens rige madkultur.

Selvom menuen omfavner internationale retter som italiensk pasta, franske fritter og amerikanske burgere, stræber restauranten efter at give gæsterne en følelse af hjemlig komfort lige her ved Zanzibars smukke strande.

 

Beliggenhed

Tempo House hotellets beliggenhed ved havnefronten mellem Forodganis Gardens, hvor folk stimler sammen om aftenen for at spise, promenere og mødes, og Shangani-bydelen med dens restauranter og butikker, giver let adgang til byens mest livlige steder og seværdigheder. Stone Town hedder Mji Mkongwe på swahili/kiswahili og betyder "old town". Stone Town blev i 2000 optaget på UNESCO Verdensarvliste, som et fint eksempel på en swahilisk handelsby på den afrikanske østkyst.

Hotellet ligger blot 5 minutters kørsel fra Zanzibars havn og godt 15 minutters kørsel (7 km) fra Zanzibar International Airport. Der er daglig færgeforbindelse til Dar es Salaam, og mindre hyppigt til Pemba.

Den gamle by Stone Town er bygget på en trekantet halvø, som stikker ud fra Zanzibars vestkyst, og er i dag omkranset af den mere moderne Zanzibar City. Men faktisk ligger Zanzibar City med det historiske Stone Town på øen Unguja, da navnet Zanzibar dækker over øerne Unguja mod syd og Pemba mod nord. Men Unguja kaldes i dag som regel slet og ret Zanzibar. Stone Town er ikke større end man kan krydse byens labyrint på under en time.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m