Tembo Palace Hotel, Stone Town
« Tilbage

Tembo Palace Hotel, Stone Town

Tembo Palace Hotel ligger lige ved siden af sit søsterhotel Tembo House Hotel på den Tanzanianske ø Zanzibars vestkyst i hjertet af Zanzibars Stone Town på havnefronten i kort radius fra byens butikker, restauranter og historiske seværdigheder. Hotellets hovedbygning var først hjemsted for det amerikanske konsulat på Zanzibar 1834-1884.

Hotellet deler fælles faciliteter og restaurant med søsterhotellet. Disse beskrivelser vil derfor være ens på de to. 

 

Værelser:

Alle værelser inkluderer gratis WiFi, privat badeværelse med gratis toiletartikler, bruser, toilet og hårtørrer, safety deposit box, alarmur, strygejern, ventilator, håndklæder, strygefaciliteter, stikkontakt nær sengen, te- og kaffemaskine, tv med satellitkanaler, minibar, flisegulv, telefon, garderobe eller skab, aircondition.

Superior Twin Room:

Værelsesstørrelse: 25 m²
Sengetype: 2 enkeltsenge

Superior Double Room:

Værelsesstørrelse: 28 m²
Sengetype: 1 dobbeltseng

Superior Triple Room:

Værelsesstørrelse: 35 m²
Sengetype: 2 store dobbeltsenge

Family Suite:

Værelsesstørrelse: 40 m²
Sengetype: 3 senge

 

Forplejning

Tembo Palace Hotel tilbyder en uforglemmelig spiseoplevelse i en betagende kulisse.

Bahari Restaurant bringer skønhed til live, når måltiderne indtages. Restauranten ligger på toppen af bygningen, hvor taget kaster en behagelig skygge og giver en fortryllende udsigt over Det Indiske Ocean. Siddearrangementet består af en blanding af stole og sofaer med traditionelle, intrikate designs, der i gamle dage ville have imponeret selv sultanerne. Mens måltiderne nydes på Bahari Restaurant, kan den friske havbrise indåndes, hvilket skaber en behagelig atmosfære. Gæsterne kan læne sig tilbage, slappe af og afgive en bestilling. Menuen dækker alt fra internationale retter til Zanzibars lokale favoritter, hvilket sikrer noget for enhver smag.

Skaldyrelskere kan glæde sig over friskfanget fisk og skaldyr fra Det Indiske Ocean. Kokkene er også villige til at tilberede lokale skaldyrsretter for at skabe en særlig oplevelse. Zanzibar er kendt for sine saftige tropiske frugter, og restauranten tilbyder friskpresset passionsfrugtjuice, tamarindjuice, appelsinjuice og andre frugtsafter. For dem, der ønsker at udforske det lokale køkken, giver Bahari Restaurant en smagsprøve på Zanzibars krydrede, søde og velsmagende traditioner. Restauranten er stolt af at levere autentiske smagsoplevelser, der afspejler øens rige madkultur.

Selvom menuen omfavner internationale retter som italiensk pasta, franske fritter og amerikanske burgere, stræber restauranten efter at give gæsterne en følelse af hjemlig komfort lige her ved Zanzibars smukke strande.

 

Beliggenhed

Tempo Palace hotellets beliggenhed ved havnefronten mellem Forodganis Gardens, hvor folk stimler sammen om aftenen for at spise, promenere og mødes, og Shangani-bydelen med dens restauranter og butikker, giver let adgang til byens mest livlige steder og seværdigheder. Stone Town hedder Mji Mkongwe på swahili/kiswahili og betyder "old town". Stone Town blev i 2000 optaget på UNESCO Verdensarvliste, som et fint eksempel på en swahilisk handelsby på den afrikanske østkyst.

Hotellet ligger blot 5 minutters kørsel fra Zanzibars havn og godt 15 minutters kørsel (7 km) fra Zanzibar International Airport. Der er daglig færgeforbindelse til Dar es Salaam, og mindre hyppigt til Pemba.

Den gamle by Stone Town er bygget på en trekantet halvø, som stikker ud fra Zanzibars vestkyst, og er i dag omkranset af den mere moderne Zanzibar City. Men faktisk ligger Zanzibar City med det historiske Stone Town på øen Unguja, da navnet Zanzibar dækker over øerne Unguja mod syd og Pemba mod nord. Men Unguja kaldes i dag som regel slet og ret Zanzibar. Stone Town er ikke større end man kan krydse byens labyrint på under en time.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m