« Tilbage

The Admiralty Beach House

The Admiralty Beach House har 4 stjerner og er beliggende i Summerstrand, Port Elizabeth, kun 150m fra stranden. Der er 10 værelser, hvoraf der er 4 luksus dobbeltværelser, 4 luksussuiter og 2 familieværelser. Alle værelser har wifi. 

De 4 luksus dobbeltværelser har hver sit tema med inspiration fra naturen. De er alle udstyret med te/kaffe område, mini bar, skrivebord, hårtørrer, strygejern, elektroniske dyner, varmeanlæg og henholdsvis aircondition eller loftsvifte, samt balkon eller terrasse. 

Luksussuiterne er ligeledes udstyret med te/kaffe område, mini bar, skrivebord, hårtørrer, strygejern, elektroniske dyner, varmeanlæg, aircondition og henholdsvis balkon eller terrasse. Tilmed er der et siddeområde.

De to familieværelser ligger henholdsvis ud til haven og poolen.

Familieværelset placeret ved poolen har terrasse direkte ud til poolen og har desuden 2 soveværelser, med hver sin king/queen-size dobbeltseng. Badeværelset er stort og rummeligt med 2 håndvasker og en walk-in brusekabine, samt et fritstående badekar. 
Værelset er desuden udstyret med te/kaffe område, strygejern, skrivebord, varmeanlæg, aircondition, mini bar og hårtørrer. 

Familieværelset placeret ved haven er ideelt for familien med børn. Værelset har et fuldt udstyret køkken og lounge område, samt 2 terrasser. I soveværelset finder du en Queen-size seng og i stuen er der en sovesofa.
I værelset finder du også hårtørrer, loftsvifte, strygejern, mini bar, varmeanlæg, skrivebord og elektroniske dyner. 

Kun 1 km fra huset ligger Nelson Mandela universitetet og omtrent en times øresel væk finder du Addo National Park. Port Elizabeth ligger desuden kun en 10-minutters køretur fra huset. 
Er du til golf, så ligger huset ikke langt fra The Links Humewood Golf Course, der er et 'must' for enhver golfspiller der tager til Port Elizabeth. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m