« Tilbage

The Ark Lodge

På den ejendommelige The Ark Lodge i hjertet af Aberdare kan alle gæster føle sig "specielt udvalgte" ombord! Fra adskillige aldeles fremragende udsigtsteder på Arkens fire "dæk" kan man uden at tænke på tiden ganske mageligt studere en varieret vrimmel af dyr i såvel skoven som ved vandhullet både dag og nat fra en position i "smult vande".

The Ark Lodge er en ganske enestående, pælebygget såkaldt trætop-lodge beliggende i Aberdare National Park, Nyeri, i Kenyas centrale højland. The Ark ligger i et tæt, uberørt skovområde med udsigt til et naturligt vandhul og saltslik, som tiltrækker skovens dyr. Vandhullet er stedets store attraktion og genstand for alles opmærksomhed. Vandhullet er belyst, når det er mørkt, så nattens gæster her også kan studeres.

Lodgens konstruktion er inspireret af Noahs ark, og er opbygget som "skibsdæk" med adskillige balkoner og loungesaloner, som fungerer som fremragende udsigtspunkter for at studere dyrelivet helt tæt på. På de øverste højtlæggende planer kan man betragte dyrene i trætopshøjde. Fra fotoskjulet på arkens grundplan er der f. eks. mulighed for at fotografere områdets elefanter og andre dyr helt tæt på i øjenhøjde. 

Lodgen har 60 selvstændige enkelt- og dobbeltværelser (cabins) med bad og brus. Værelserne er fordelt på tre planer: Deck A, B og C. Deck C er også hoveddækket. Her lægger en række fællesfaciliteter som restaurant, bar, garderobe m.m.

I lodgens restaurant serveres morgenmad og aftensmad. Frokosten kan indtages i den nærliggende Aberdare Country Club. Arkens har egen velforsynet bar. Stedets bibliotek bugner med bøger og info om Aberdare. I lodge-butikken kan man finde både souvenirs og mindeværdige gaveting.

Fra Arken er mulighed for safari drives til The Salient og The Moorlands i Aberdare National Park. Men der er er også mulighed for safari drives til Mount Kenya National Park, Olpejeta Ranch eller Solio Sanctuary Ranch, som byder på både sort og hvidt næsehorn. Fordelen ved at være gæst på netop The Ark Lodge er imidlertid at man har en helt unik mulighed for at studere dyrene direkte fra lodgen uden at skulle på game drive efter dem. The Ark ligge konstant for anker i "smult vande"!

The Ark byder tilbyder også guidede vandreture, bjergvandring og fisketure i Aberdares.

Gæster til The Ark mødes ved Aberdare Country Club, hvorfra de fragtes de 18 km til The Ark Lodge via Ark Gate. Aberdare Country Club er en søsterejendom til The Ark, beliggende i eget reservat og tilbyder en række natur- og sportsaktiviteter, som kan benyttes af begge hotellers gæster. The Ark ligger 29 km/o. 40 min fra Nyeri.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m