« Tilbage

The Arusha Hotel

Arusha Hotel ligger med sin 5 acre store, afrikanske landhave som en oase centralt i byen Arusha og har en historie, som strækker sig helt tilbage til 1894. Som byens ældste hotel, har stedet været vidne til, hvordan den engang så søvnige by har bredt sig omkring stedet og har udviklet sig til det, den er i dag.

Hotellet har 86 værelser fordelt på tre kategorier: superior, executive deluxe, 4 suiter. Superior rooms er standardværelser indrettet med kombineret bad/brus og toilet. Standardværeslerne har enten udsigt til det nærliggende Mount Meru eller til stedets store have.

Ved siden af stedets Bustani Bar ligger swimmingpoolen. Restauranten "Parachichis", som betyder advokado på swahili, har udsigt til haven. Hotellets Hatari Bar er opkaldt efter den klassiske Howard Hawks film af samme navn fra 1962 optaget on location i området. Filmens hovedrolleindehaver Duke, John Wayne, havde under sit ophold efter sigende denne Arusha hotelbar som sin foretrukne. Hatari betyder forresten 'fare' på swahili!

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m