The Commodore Hotel
« Tilbage

The Commodore Hotel

The Commodore Hotel er beliggende i hjertet af Cape Town ved Victoria & Alfred havnefront, med en betagende udsigt til Table Mountain, Cape Town havn og Robben Island.  The Commodores placering gør det til den ideelle indkvartering for jer, som gerne vil gå på opdagelse i Cape Town eller som skal observere de majestatiske sydlig rethvaler som samles langs Sydafrikas ”hvalrute”.  Hotellets placering ved kystlinjen gør, at der er direkte adgang til stranden.

Værelsestyperne Standard Twin eller Queen Room er rummelige, lyse værelser som er indrettet med en queen size bed eller twin beds, et lille køleskab, kaffe- og the faciliteter, skrivebord og trådløst internet. Værelserne er med eget toilet og bad.

I The Clipper Restaurant serveres der alt lige fra lækker morgenmad til en let frokost og middag til aften. Restauranten ligger vægt på at tilberede måltiderne med de fineste og friske råvarer og tilbereder gerne individuelle retter tilpasset den enkelte.

Fra restauranten er der udgang til gårdhavens rolige omgivelser, hvor I kan nyde den klassiske sundowner drink og slappe af ved den beroligende Koidam.

Hotellets gæster kan også gøre brug af de mange faciliteter som spabehandlinger i Casuarina Wellness Centre, trænning i hotellets fitnesscenter eller tage en forfriskende dukkert i poolen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m