« Tilbage

The Hyde

Midt i det pulserende område Sea Point finder du The Hyde Hotel - Cape Towns nye perle for produktionshold, konferencegæster og forretnings- eller fritidsrejsende. Med fokus på at imødekomme disse krævende målgrupper leverer The Hyde Hotel de små detaljer, der gør den store forskel, og det hele præsenteres med en unik stil.

 

Værelser

The Hyde Hotel byder på 36 luksussuiter, hver rummelig og elegant udstyret med et udvalg af gratis faciliteter. Værelserne omfatter ubegrænset højhastigheds Wi-Fi, fuldt udstyrede tekøkkener (bortset fra Superior-suiterne), Smart TV'er, daglig rengøringsservice, hårtørrer, linned og håndklæder, elektriske tæpper om vinteren, elektroniske pengeskabe, vækkeopkald, roomservice og minibar med delikatesser.

Studio Suite: Vores Studio Suites tilbyder en komfortabel åben planløsning med en King-size seng, en hyggelig stue og et separat tekøkken. Disse suiter er ekstremt rummelige med 47 kvadratmeter og er overdådigt indrettede med stil. Dette er det ideelle sted for dig at finde ro og ro, så du kan starte frisk og veludhvilet på en begivenhedsrig dag i Mother City. Studio Suites har også aircondition og en Smart TV.

Hyde Suite: Hyde Suite er en 52 kvadratmeter stor, etværelses suite med rummelige, private og stille værelser. Du kan vælge mellem enkelt- eller dobbeltseng og nyde bekvemmeligheden ved eget badeværelse og aircondition i stuen. Dette er det ideelle sted at slappe af, og du vil vågne op og føle dig fuld af energi og klar til dagen.

Deluxe Suite: Vores Deluxe Suite er imponerende med 57 kvadratmeter, og det er en etværelses suite, der skiller sig ud med sin sofistikerede design og bekvemmeligheder. Du vil finde en rummelig underholderkøkken, et åbent opholdsområde med aircondition samt komfort og privatliv i dit eget separate soveværelse.

Executive Suite: Executive Suite giver dig en moderne og elegant komfortoplevelse, som er uden sidestykke. Dette åbne planløsningsværelse omfatter en rummelig stue, et fuldt udstyret køkken og en elegant separat walk-in-garderobe. De luksuriøse King-size senge gør disse suiter populære blandt forretningsrejsende og familier. Walk-in-garderoben kan også omdannes til et ekstra soveværelse med en Queen-size nedklappelig seng.

Superior Suite: Superior Suites er ekstravagante og perfekte til romantiske getaways. Disse suiter byder på luksus og har et rummeligt soveværelse med et separat badeværelse med en intim bruser og elegant badekar. Designerindretningen skaber en stilfuld atmosfære for dit mindeværdige ophold. De åbne planløsninger giver dig komfort og inkluderer en rummelig stue, minibar, aircondition og Smart TV.

 

Forplejning

Din spiseoplevelse på hotellet er alsidig og omfatter følgende muligheder:

London Road Bistro: Her kan du starte dagen med en overdådig engelsk morgenbuffet, nyde en let frokost og afslutte dagen med en a la carte-menu omhyggeligt udvalgt af vores kokke.

Hyde & Seek: Til de yngste gæster tilbyder vi en sund børnemenu og en sjov mulighed for at dekorere deres egen is.

SKYE Deck, Dining & Roofbar: Vores menu er nøje sammensat for at afspejle Cape Towns smag med et strejf af humor, forfining og ægthed. Happy Hour er en perfekt anledning til at slappe af i travle daglige rutiner.

 

Aktiviteter

På The Hyde Hotel kan du nyde forskellige aktiviteter bl.a.:

Sundowners på dækket: På taget af hotellet har du en betagende udsigt over Table Mountain, Signal Hill og Lions Head samt den smukke Atlanterhavet. Det er det ideelle sted at forynge dit sind, krop og sjæl, mens du slapper af ved poolen eller solbader på en af vores komfortable liggestole. Nyd din yndlingsdrink og oplev ultimativ komfort i Mother City.

 

Faciliteter

Hotellet tilbyder også en række faciliteter:

Fitness: Vores veludstyrede motionscenter er tilgængeligt 24 timer i døgnet og giver dig mulighed for at holde dig i form under dit ophold.

Afslapning og fornyelse: Vores dagspa byder på forskellige velværebhhandling og skønhedsbehandlinger. Bemærk, at spaen for øjeblikket er under renovering og midlertidigt lukket.

Gratis shuttle: The Hyde Hotel tilbyder en gratis shuttle-service til og fra V&A Waterfront og Cape Towns bymidte, hvilket gør det nemt for dig at udforske Cape Town uden besvær.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m