« Tilbage

The Ivy Apartments

The Ivy Apartments er beliggende på hovedgaden i Franschhoek og byder på ni smukke lejligheder, hvoraf to af dem er premium og en enkelt er en penthouse. Lejlighederne er fuldt udstyret og leveres som standard med DSTV/satellit tv, vaskemaskine/tørretumbler, aircondition og centralvarme.  Desuden er der sikker parkering i form af en aflåselig garage. 

The Ivy Apartments er et godt bud på indkvartering til dig, som ønsker at bo i en lejlighed i rolige omgivelser, men samtidig med kort gåafstand til restauranter og butikker.
Du vælger selv om du foretrækker at tage ud at spise, eller benytter dig af lejlighedens køkken.  
Det er muligt at tjekke ind og ud på alle tider af døgnet.

Franschhoek er Sydafrikas gourmet-hovedstad. De er kendt for at producere topklasse vine og internationalt anerkendte restauranter. 8 ud af landets 100 toprestauranter er beliggende i Franschhoek. 

Udover gourmetrestauranter og fantastiske vine, byder Franschhoek også på en række vandrestier i de maleriske bjerge, der tilbyder uovertruffen udsigt over Franschhoek og de omkringliggende byer.

Endvidere er Franschhoek også vært for flere festivaler, herunder The Bastille Festival, The Literary Festival, The Champagne Festival, The Classical Music Festival and The Open Gardens Festival. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m