« Tilbage

The Oberoi Mauritius

Et af de mest luksuriøse hoteller på Mauritius - her venter en uforglemmelig oplevelse med et højt serviceniveau.

The Oberoi ligger ved Turtle Bay - den lille republiks første Marine National Park - Balaclava, på øens nordlige og samtidig mest solrige hjørne. Hotellet er smuk omgivet af en stor tropisk have og beliggende direkte ved den dejlige sandstrand. Hotellets pavillioner og villaer ligger spredt på hotellets store område på over 80.000m2 og er bygget i rustik stil med naturmaterialer og stråtag. 

Hotellets 3 restauranter tilbyder kreolske, internationale og asiasiske retter og måltiderne nydes med flot udsigt over det Indiske Ocean.
Der er 70 værelser fordelt på flere forskellige kategorier. Luxury Pavilion er på ca. 70 m2. Der er mulighed for opgradering til egen villa med/uden egen pool, ligesom der findes villaer med flere soveværelser. Alle værelser har aircondition, wi-fi, terrasse, roomservice, badeværelse med separat bruser og badekar.

Der er et væld af aktiviteter på hotellet som snorkling, vandski, windsurfing og kajak. Hotellet har 2 pools med udsigt over det Indiske Ocean. Der er jacuzzi, spa, mulighed for yoga, meditation, fitnesscenter, tennis, vandreture i omgivelserne, madlavning, vin- og romsmagning og mange flere faciliteter.

Med blot 15 km til hver, ligger hotellet meget bekvemt mellem hovedstaden Port Louis og det meget populære turistmål Grande-Baie (Grand Bay), kendt for både lokale butikker og moderne shoppingcentre, ligesom den er hjemsted for øens bedste barer og natklubber.

Hotellet ligger 60 km fra lufthavnen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m