« Tilbage

The Onyx Hotel

Beliggende i Cape Towns ældste bydel, bringer dette moderne etablissement fortid og nutid sammen på en måde, der kræver opmærksomhed.
Dette moderne lejlighedshotel er bekvemt placeret i gåafstand fra Cape Town International Convention Center og andre topattraktioner.

Faciliteter så som fitness rum, opvarmet pool, spa og meget mere er at finde på The Onyx. 

Gæsterne tilbydes det bedste fra begge verdener og mere på The Onyx, når det kommer til spisning. Da alle hotelenheder har fuldt udstyrede tekøkkener, er gæsterne i stand til at tilberede måltider i ro og mag på deres værelse i studie- eller lejlighedsstil. De har også den bekvemme mulighed for at spise på en af de førsteklasses restauranter - YU Asian Tapas and Bar eller MRKT - beliggende i The Onyx's stueetage.

Værelser

Studios
De 15 Studios er komfortabelt rummelige, spænder fra 35 til 52 m², og tilbyder dig alt hvad du behøver for et sofistikeret byophold. 

Deluxe Studios 
De 32 Deluxe Studios er også komfortabelt rummelige ligesom Studios, der spænder fra 35 til 52 m², men har den ekstra tiltrækning af enestående udsigt. 

1 værelses lejligheder
De 30 lejligheder med 1 soveværelse tilbyder større privatliv sammenlignet med Studios og Deluxe Studios samt yderligere faciliteter. Disse enheder varierer i størrelse fra 46 til 66 m², og tilbyder en dejlig følelse af rummelighed.

Deluxe 1 værelses lejligheder
De 16 Deluxe-lejligheder med 1 soveværelse er vidunderligt rummelige, mellem 77 og 102 m², og tilbyder privatlivets fred i et separat soveværelse. De kan desuden prale af en fantastisk udsigt over Cape Town, hvilket skaber en særlig atmosfære. 

2 værelses lejligheder
De 8 lejligheder med 2 soveværelser er generøst rummelige og måler mellem 77 og 102 m². De giver en følelse af privatliv og eksklusivitet og tilbyder en byoplevelse i topklasse.

Deluxe 2 værelses lejligheder
De 5 Deluxe-lejligheder med 2 soveværelser er generøst rummelige og måler mellem 77 og 102 m². De giver en følelse af privatliv og eksklusivitet og tilbyder en byoplevelse i topklasse. De tilbyder herudover en rummelig balkon med betagende udsigt over bjergene.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m