« Tilbage

The Palms

The Palms Zanzibar er en eksklusiv og privat ferieresort på sydøstkysten, der byder velkommen med syv luksuriøse villaer i en personlig og intim atmosfære, det perfekte sted for en romantisk flugt. The Palms er en oase for dem, der søger ro og harmoni, et sted der stimulerer sanserne og giver mulighed for at opleve det bedste, som øen Zanzibar har at byde på.

 

Villaerne

Hver af The Palms' syv villaer strækker sig over mere end 140 kvadratmeter og inkluderer et soveværelse, en stue, et fuldt badeværelse, et omklædningsrum, et ekstra værelse med eget badeværelse samt en stor møbleret terrasse med udsigt over Det Indiske Ocean.
Hver villa byder på en sofistikeret indretning i nuancer af kaffe og fløde, hvor lette, karamel farvede gardiner blafrer, mørke polerede trægulve strækker sig ud, og indretningen udgør et unikt ægteskab mellem kolonial pragt og traditionelt design. På verandaen accentueres en himmelstrøet himmelseng i Zanzibar-stil af en neddykket, midnatsblå plaskepool med en vidunderlig udsigt over Det Indiske Ocean.

Den største villa på The Palms strækker sig over 193 kvadratmeter og inkluderer et master soveværelse med eget badeværelse og fritstående badekar, et omklædningsrum, et andet soveværelse med to enkeltsenge og eget badeværelse med bruser, en stue med TV, DVD-afspiller, Sultans Lounge Bed, minibar med faciliteter til at lave te/kaffe, en stor terrasse med to solsenge og en privat udendørs plaskepool. Yderligere faciliteter inkluderer satellit-tv og DVD-afspiller, minibar, pengeskab, en stående bar med te/kaffefremstillingsfaciliteter, telefon og aircondition.

 

Forplejning

På The Palms, Zanzibar er spiseoplevelserne en fryd. Det kulinariske team har sammensat en menu, der afspejler den magiske blanding af arabisk, indisk, persisk, asiatisk og swahili smag, som definerer den traditionelle zanzibariske køkken. Øens bedste lokalt dyrkede produkter præsenteres også, og da menuen ændrer sig dagligt, formår ferieresortet at fremvise alle facetter af Spice Island's gamle arv. Menuen omfatter også kokkens præsentation af en række kontinentale retter, og naturligvis er holdet tilgængelig for at imødekomme eventuelle kostpræferencer.

Oplevelsen på The Palms inkluderer morgenmad, frokost og middag, eftermiddagste, mineralvand, sodavand og juice, kaffe og te, udvalgte husvine og øl samt et udvalg af husets spiritus.

 

Faciliteter og aktiviteter

Frangipani Spa Zanzibar byder på en oase med egen svømmepøl med undervandsmusik, indendørs og udendørs afslapningsrum samt Sultans Bath, den signaturbehandling for to. I dette smukke miljø, der afspejler en sofistikeret swahilistil, beriget med stearinlys og krydderiduftende aromaer, kan gæsterne nyde en række behandlinger og terapier, der sigter mod at lindre de negative virkninger af en moderne livsstil såsom stress og udmattelse.
De professionelle terapeuter kommer fra Thailand, Bali og Indien og tilbyder en bred vifte af specialiserede massage-teknikker og behandlinger, herunder den berømte thailandske massage. Alle behandlinger udføres med produkter af højeste kvalitet og naturlige hudplejeprodukter samt udvalgte lokale krydderede æteriske olier. Den smukke Frangipani Spa er en rolig oase, designet til at stimulere sanserne og give mulighed for at opleve fuldstændig afslapning af krop og sind.

Aktiviteter på The Palms omfatter Water Club, hvor gæsterne kan deltage i vandsport som windsurfing, kitesurfing og sejlads. Water Club ligger lige ved Bwejuu Beach og har en bred vifte af udstyr og tilbyder instruktion. Hvis interesse for dykning findes, er The Palms det eneste PADI fem-stjernede Gold Palm og RAID-certificerede dykkercenter på Zanzibar. Dykkerne leverer en unik dykkeroplevelse med fokus på professionel service og bevarelse af det uberørte marine miljø. Derudover tilbydes en bred vifte af aktiviteter som en Swahili-oplevelse med madlavningskurser fokuseret på øens krydderier, byture, mulighed for at lære spillet Bao, bådture, palmetræklatring og skovstier.

Ferieresortet tilbyder også autentiske Swahili-oplevelser, der inkluderer madlavningskurser med fokus på øens krydderier, byture, mulighed for at lære spillet Bao, bådture, palmetræklatring og skovstier. Disse oplevelser giver mulighed for at fordype sig i øens kultur og traditioner på en unik og berigende måde.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m