The Ramada Jaipur
« Tilbage

The Ramada Jaipur

Hotellet er et stort og flot hotel. Velplaceret kun et stenkast fra al spændingen byen har at byde på. Hotellet har en strategisk beliggenhed i forhold til Jaipur lufthavn, togstation og busterminal. Det ligger 15 minutter fra Jaipur lufthavn, togstation og busterminal.

Med 160 værelser er der noget for enhver smag. Fælles har de dog at de er udstyret til internationale gæster i henhold til stikkontakter osv. 
Derud over indeholder alle værelser også 40" LED tv, skrivebord, gratis Wi-Fi, telefon med IDD-adgang, værdiboks på værelset, te- og kaffemaskine, hårtørrer, strygejern og strygebræt (på forespørgsel) og 24 timers roomservice.

  • Deluxe-værelset på 25m2 har en kingsize-seng eller 2 enkeltsenge, rygning og ikke-ryger muligheder.
  • Club-værelset også på 25m2, ligger på klubetagen og har en kingsize-seng eller 2 enkeltsenge og førsteklasses bade- og sengefaciliteter.
  • Suiterne har 39m2 komfortabel og overdådigt plads med alle bekvemmeligheder tegnet sig for såsom separat opholdsstue og en king size seng i master soveværelset.

Hotellet har to restauranter, Around the world og Hi-Life. 
Around the world har åbent hele dagen og kan benyttes til både morgenmad, frokost og aftensmad. Restauranten byder på buffet og retter inspireret fra hele verden. 
Hi-life har åbent til aftensmads tid og er placeret ved siden af poolen på tagterassen. Her bydes på retter fra det mexicanske, indiske og fusion food.  

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m