« Tilbage

The Sands at Chale Island

Chale Island er en magisk sammensmeltning af natur og komfort i en romantisk og elegant stil. Chale Island er beliggende 600 meter fra fastlandet, og selve øen er delt op i to områder; resortet og hellig skov. Kenya er verdenskendt for deres hvide sandstrande, og Chale Islands strande og koralrev er noget af det bedste, Kenya har at byde på.

Hotellet er firestjernet og er specielt designet til at blende ind i naturen. Her er en afslappet atmosfære, hvor der er rig mulighed for at være privat.

The Sands at Chale Island byder på forskellige aktiviteter såsom:

  • Dykning
  • Afslapning i Spaområdet, ved hotellers tre pools eller ved stranden
  • Kajak eller SUP board igennem mangroveskovene

Der findes et stort udvalg af forskellige værelseskategorier på The Sands at Chale Island. Hovedbygningen består af 28 rummelige standardværelser med daybeds på terrassen mod havet, så man får den bedste komfort. Dernæst er der mulighed for at bo i små hytter med stråtækt tag lavet af palmer, der har enten udsigt til havet, over stranden eller til Mangroveskoven. En anden mulighed er penthouse suites. Disse suiter tilbyder en fantastisk 270 graders udsigt over havet og øen. Hvis man er til en endnu mere spektakulær oplevelse kan man vælge at bo i Overwater suites. Disse suiter er de første af dens slags i Kenya. Overwater suites er hytter, der er placeret henover havet med udsigt over Bird Island og Gazi bugten. Til sidst kan man også vælge at bo på sin egen lille klippe halvø, som hænger sammen med hovedøen med en stenbro. Denne suite er kaldet Suites on the Rocks og har bl.a. en privat jazzuci. 

Noget ekstra, som tilføjer charme til den magiske ø, er bl.a. at grundet manglen på tang, kommer der ofte skildpadder op og lægger æg i bugten. Derudover består to tredjedele af Chale Island af en gammel mangroveskov, som har nogen af de højeste træer i Østafrika.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m