« Tilbage

The Sarova Stanley Hotel

Sarova Stanley Hotel er et moderne, femstjernet hotel åbnet i 1902 og siden et traditionsrigt mødested for kendte safarirejsende til Kenya. I dag et af Nairobis fineste hoteller.

Hotellet der er opkaldt efter den britiske opdagelsesrejsende Sir Henry Morton Stanley har op gennem gennem tiden været vært for mange  forskellige nobiliteter. Royale overhoveder og statsmænd eller berømte forfattere og kendte filmstjerner, hvoraf flere har givet navn til hotellets suiter og værelser. Windsor Penthouse Suite er f. eks. opkaldt efter Prinsen af Wales, King Edward VIII og navne som Winston Churchill Ball Room, Karen Blixen Suite og Hemingway Conference Suite taler for sig selv. Men gæsterne tæller også nobiliteter som Clark Gable, Grace Kelly, Sean Connery, Frank Sinatra, den senere dronning Elizabeth og en lang række forfattere som er blevet inspireret af opholdet på Stanley Hotel. Flere filmmatiseringer af romaner, som foregår på Stanley, er skudt her. Poul Richardt var gæst, da den danske film Syd for Tani River blev optaget i Kenya først i 1960erne.

Det femstjernede Sarova Stanley har 217 værelser i fire kategorier fordelt på otte etager. Hotellets værelser er indrettet i opdateret Victoriansk stil med alle moderne bekvemmeligheder. Alle værelser har eget bad, brus og toilet. De fire værelseskatogorier er kendtes temasuiter, luksus suiter og luksusværelser samt club rooms.

Hotellet har to restauranter. Pool Deck Restaurant med udendørs servering og Thai Chi, en af regionens fineste thaispisesteder. Derudover råder stedet over den udendørs bistrocafé, Thorn Tree Café, og den eksklusive The Exchange Bar.

På 5. etage ligger hotellets opvarmede, udendørs swimmingpool med terrasse. Her finder man også Stanley Health Club med motionsrum, afspændingsrum, stor sauna og dampbad, ligesom der er undervisning i yoga og aerobics.

Sarova stanley ligger central placeret i Nairobis Central Business District 18 km fra Jomo Kenyatta International Airport, 7 km fra Wilson Airport og 1 km fra  Kenya Railway Staition.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m