« Tilbage

Thebe River Safaris

Thebe River Safaris er ideelt beliggende for besøgende til Chobe National Park og Chobe River-regionen i det nordlige Botswana. Lodgen og lejren har udsigt over den rolige Chobe River og afspejler den omkringliggende bushen med en rustik design. Thebe River Safaris ligger 12 km fra grænsen i Kazungula og 5 km fra indgangen til Chobe Park.

Værelser

Indkvarteringen tilbyder tvillingeværelser og familieværelser.
Alle værelser har eget badeværelse med bruser, aircondition, loftventilator, myggenet, te- og kaffestation samt pengeskab.

Thebe River Safaris tilbyder også campingpladser. For et simpelt og praktisk indkvarteringsvalg tilbyder Thebe River Safaris' lejrplads rummelige campingområder med skyggefulde madlavnings-/braai-områder og fælles toiletter, herunder 2 store fælles toiletblokke med brusere, rigelig varmt vand, vaske, spejle og toiletter. De fleste af vores pladser har en vandhane, og der er en strømforsyning på lejrpladsen.

Faciliteter

Thebe River Safaris tilbyder den perfekte ramme til at slappe af og nyde god mad og kolde drikkevarer inden for rammerne af sin rustikke restaurant- og barområde. 
Med både overdækkede og udendørs spiseområder, en træfyret pizzaovn og et travlt køkken tilbyder Thebe Restaurant hjertelige og lækre måltider, der passer til alles smagsløg og appetit.
Thebe Bar's livlige atmosfære gør det til et populært mødested, hvor der serveres lokale og internationale drikkevarer og cocktails, og med den ekstra bekvemmelighed med gratis WiFi og et satellit-tv, så du kan følge med i alle de seneste internationale nyheder og sport.

Gæsterne kan også benytte vores swimmingpool, som har udsigt over den smukke Chobe River.

Aktiviteter

Nyd en Thebe River Safaris gamedrive ind i den fantastiske Chobe National Park eller en afslappende solnedgangskrydstogt på Chobe River, hvor dyrelivet er rigt og chancerne gode for at se noget spektakulært. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m