« Tilbage

The Cape Milner hotel

En elektrisk blanding af moderne boutique og gammeldags charme, The Cape Milner er moderne boutique-stil, lokaliseret i en afsondret, men alligevel bekvem beliggenhed. Farverige geometriske designs, afrikansk håndværk og sølvfarvede lofter skaber et elegant boutique-reservat for forretnings- og fritidsrejsende.
Nyd symmetrien i art deco og de udsmykkede detaljer i Cape Towns victorianske arv med stænk af urbant afrikansk design og levende krikand og sennep, der fremhæver den moderne neutrale finish.
Fra dets avancerede konferencefaciliteter og overdådige komfortable værelser til dets afslappende pooldæk og trendy nye Glass Lounge-sted, The Cape Milner er Cape Towns mødested og mødested med personligt opmærksomt personale, der tilbyder en engagerende oplevelse.

Hvil og slap af i et rum designet til at tilbyde komplet komfort og afslapning. Hotellet har 57 værelser i boutique-stil, herunder to suiter og ti luksusværelser. Værelserne har en dejlig rummelig fornemmelse, som er opnået ved at bruge en neutral farve palet.
Bjergvendte værelser har en spektakulær udsigt over de smukke Cape-bjerge, inklusive det berømte Taffelbjerg, og tilbyder ligesom de resterende værelser en-suite badeværelser, aircondition, trådløs internetforbindelse, gratis te- og kaffefaciliteter, fjernbetjenings-tv, hårtørrer og mini-safe for ikke at nævne MNet og DSTV set på 32 tommer LED-fladskærme i soveværelset og 40 tommer LED-fladskærme i suiterne og luksusværelserne. 

Hotellet har to restauranter/lounge og mulighed for at spise ude. 

Faciliteterne inkludere bl.a. pool, fitness rum samt lounges til en drink. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m