« Tilbage

The Zanzibari Boutique Hotel

The Zanzibari Boutique Hotel er et 4-stjernet hotel der lægger stor vægt på hvor fredeligt de har det med deres få værelser i høj kvalitet. Hotellet ligger på det nordligste punkt på øen med mulighed hurtigt for både at komme ned ad øst- og vestkysten.  

Til trods for deres lille størrelse har de deres eget private strandstykke hvor rigtig mange af værelserne går direkte ud til. Deres villaer har deres egen lille pool, private garden område og direkte adgang til stranden via en delt trappe lidt længere henne. På stranden kan freden nydes og man kan tage en dukkert direkte i det Indiske Ocean hvis man ønsker det. Deres villaer har air conditioning i master soveværelset og fane i det sekundære soveværelse på første sal. 
De har yderligere 8 en-suite dobbeltværelser med enten have- eller havudsigt, garden villas og små love shacks både alm. og delux. I alt cirka 15 værelser.

Hotellet har en restaurant og en bar som hele dagen serverer de lækreste delikatesser, lige fra flere slags pandekager om morgenen til kokos tigerrejer som snack til en 5-retters menu til aftensmad. Det er også muligt at spise i sin egen lille have, hvis man ønsker en romantisk aften alene ”bare os to”.

Hotellets faciliteter inkluderer en infinity pool, en lækker spa hvor man kan få 10 forskellige behandlinger, lige fra en ansigtsbehandling til en deep tissue massage. Her er også et yogastudie med en professionel instruktør, hvis man skulle have lyst til at tage en session.

Hotellet kan også arrangere en masse aktiviteter. Her er blandt andet tale om snorkling, sunset cruises, by rundvisninger, krydderi rundvisninger, jungle tours, og marked besøg. Der er noget at lave for enhver, hvad enten det er kulturmæssigt, afslapning eller dyreliv og motion.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m