« Tilbage

The Zuri Zanzibar Hotel & Resort

The Zuri Zanzibar Hotel & Resort er et super lækkert hotel bestående udelukkende af suiter, bungalows og villaer frem for værelser i en hovedbygning. Det ligger på den nordøstlige kyst med smukke omgivelser i form af både hav og have.

Hotellet har tre sæt restauranter og barer plus en ekstra bar helt nede på stranden. Her kan nydes retter fra de europæiske, indiske, afrikanske og arabiske køkkener. Det er muligt at vælge sundowners hvor solnedgangen nydes med en lækker middag og noget godt at drikke. Det er endda muligt at arrangere romantiske madlavningstimer hvis dette kunne friste.

Værelserne er som sagt spredt ud i landskabet i form af suiter, bungalows og villaer. Villaerne med 2 værelser kan både fås med direkte nedgang til stranden og havet eller med udsigt til den spektakulære have. Uanset hvad så er der badeværelse til hvert værelse, stor terrasse med jacuzzi og en rundtur i deres krydderihave eller ”wellbeing” session pr. dag. Disse wellbeing sessions inkludere blandt andet en facial i jacuzzien, en yoga time eller træning i enten de indvendige eller udvendige fitnessfaciliteter.
Alle typer indkvartering indeholder privat terrasse, jacuzzi og opholdsrum ud over selve soveværelset og badeværelset. 

Hver uge har hotellet et program spækket med oplevelser for alle sanser. Om dagen er der diverse yoga og vandsport timer og om aftenen er der alt fra filmaften til ildshow til afrikanske workshops. Skulle det ikke lige være sagen kan se også arrangere rundvisninger i området, oplevelser på/i vandet eller tilbyde en afslappende session i deres spa.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m