« Tilbage

Tinsele Rest Camp

Tinsele Rest Camp, opkaldt efter den frygtløse honninggrævling (iNsele), hylder de modige vildtforvaltere fra Eswatinis Big Game Parks. Campen har 8 komfortable stråtækte hytter, hver opkaldt efter berømte lokale vildtforvaltere, samt 10 campingpladser for dem, der foretrækker en mere rustik oplevelse.

Der findes hytter til både singler, par og familier på op til fire personer. Alle hytter har en-suite badeværelse med både bruser og badekar, privat veranda, aircondition og et grillområde. Campen tilbyder også en hytte til den selvforsynende familie, som ud over de samme faciliteter som de andre hytter også har et kitchenette med komfur, køleskab og kaffefaciliteter. For dem, der ønsker en mere jordnær oplevelse, er de 10 campingpladser udstyret med rindende vand og bålfaciliteter.

Hovedkomplekset byder på konferencefaciliteter, en restaurant og en pool. Stedet er kendt for sin rolige atmosfære, det rige fugleliv, frodige vegetation og den storslåede udsigt til Lubombo-bjergene. Gæster kan også nyde en selv-guidet vandresti rundt om den nærliggende dæmning.

Aktiviteter inkluderer guidede vildtvandringer og safariture, pony- og rideture, samt muligheden for selvkørsel i parken for overnattende gæster. Dagsbesøgende er velkomne til at tage på picnic, spise i restauranten eller deltage i guidede aktiviteter.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m