« Tilbage

Tipilikwani Mara Camp

Tipilikwani Mara Camp, beliggende ved bredden af Talek-floden, tilbyder en sofistikeret oase midt i det pulserende afrikanske bushland.
Mellem juni og oktober bliver området vært for den årlige migration af over en million gnuer og zebraer, som indtager Mara-økosystemet fra Serengeti i Tanzania.

 

Med 20 telte placeret med flodudsigt, er indkvarteringen præget af varme, farverige Maasai-farver. Familietelterne skiller sig ud med fritstående badekar ud over brusere. I fælles området er der både pool og bar som kan give opholdet en smag af selvforkælelse. 

 

Faciliteter
Faciliteterne inkluderer rummelige, åbne spise- og opholdsområder designet til at maksimere udsigten over de omkringliggende sletter. WIFI er tilgængelig, og 240V opladningsfaciliteter findes i loungen. Måltider serveres i spiseområdet, men private måltider kan arrangeres på gæsteteltets veranda eller under stjernerne efter anmodning.

 

Aktivitetesmuligheder
Safariaktiviteter omfatter daglige safariture med erfarne lokale guider i 4WD åbne safari-køretøjer med plads til maksimalt 6 gæster pr. køretøj. Udover traditionelle game drives tilbydes også bush-morgenmad/aftensmad, picnic-frokoster, sundowners og kulturelle besøg. Gæster kan fordybe sig i Maasai-kulturen gennem forelæsninger af en fastboende naturforsker samt underholdning af lokale Maasai-krigere.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m