« Tilbage

Travellers Beach Hotel & Club

På Travellers Beach Hotel & Club på Kenyakysten kan man lave alt eller ingenting i brisen fra Det Indiske Ocean. Strandhotellet med de mange aktivitetsmuligheder ligger ud til Mombasas nordlige kyst.

Hotellets har 128 værelser fordelt på kategorierne standard, superior og suiter og er alle indrettet med bad og brus. Værelser ligger ud til stedets swimmingpools og har balkon eller patio med udsigt til hav eller haveomgivelser. Hotellet har tre restauranter og 2 barer.

Hotellet har spa og fitnesscenter med squash, massage og behandlinger. Stedets tilbud om klubaktiviteter omfatter både sport og rekreation. Stedets klub tilbyder mange aktiviteter for de de vandsportsinteresserede lige fra hobie-cats, jetski og speedbådssejlads til snorkling og kajak. Fra hotellet er der mulighed for tennis, golf eller tur på cykel og kamel. Det er oplagt med dagture eller historiske ekskursioner til Mombasaøen eller ekskursioner til områdets marinepark.

Travellers Beach Hotel & Club er inddelt i to separate hoteller, som giver jer mulighed for at vælge mellem halv-pension eller all-inclusive. Under et ophold på Travellers Beach Hotel er halv-pension inkluderet og på nabohotellet Travellers Beach Club er der mulighed for at opgradere til all inclusive.

Hotellet ligger 25 km/40 min. kørsel fra Mombasas Moi International Airport.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m