« Tilbage

Veranda Tamarin

Veranda Tamarin er det ideelle boutique-hotel for rejsende, der søger eventyr og nærværende oplevelser midt i naturen. Beliggende i en charmerende og livlig indstilling, lader dette boutique-hotel, der er inspireret af ø-livsstilen, gæsterne opleve en fremragende udsigt over Tamarin Bay, en populær mødested for mauritianere i weekenderne. På Veranda Tamarin lever gæsterne i takt med bugtens puls og nyder især lyden af lokal musik, der fylder luften hver eneste weekend.

Indkvartering:
Hotellet har i alt 102 værelser, der oser af varm indretning med farvetoner som pistaciegrønt og trædetaljer. Værelserne byder på udsigt til bjergene, haven eller swimmingpoolen.

46 Comfort-værelser:
Disse værelser er ideelle til to personer og byder på udsigt til enten haven eller bjergene. Maksimal kapacitet er 2 voksne, og indretningen omfatter en kingsize seng. Der er også 2 stueetage-værelser, der er særligt tilpasset handicappede gæster.

12 To-værelses familieenheder:
Disse 2-værelses enheder er velegnede til to voksne og to børn eller to teenagere, der kan have forbindende værelser. De har en kingsize seng og to enkeltsenge.

32 Privilege-værelser:
Privilege-værelserne kan rumme op til to voksne og et barn (baby seng tilgængelig på anmodning) med udsigt til swimmingpoolen. De på første sal har balkon, mens dem på stueetagen giver direkte adgang til den tropiske have.

12 Teenager-enheder:
Teenager-enhederne har en hems og kan rumme op til 3 teenagere over 12 år med udsigt til bjergene eller haven. De har en kingsize seng og en enkeltseng på hemsen.

Alle værelser indeholder som minimum: balkon eller terrasse, kingsize seng, garderobe, minibar, te- og kaffefaciliteter, TV, aircondition, hårtørrer, direkte opkaldstelefon, gratis WiFi og pengeskab.

 

Mad og drikke:

Hotellet har 2 restauranter og 3 barer, herunder Ye! Man Buffet & Table D'Hôte Restaurant, som er hovedrestauranten med et udvalg af internationale og lokale smagsoplevelser. Der er også Tribu Pool Bar & Restaurant, der serverer lækre pizzaer og sandwiches med udsigt til hovedpoolen, og Kas Dal Snack, en tropisk kiosk med forskellige gadekøkkenmuligheder.

 

Aktiviteter og underholdning:

For børn og teenagere:
Hotellet tilbyder daglige aktiviteter for børn i alderen 3 til 11 år samt børnemenuer på anmodning. Åbningstider for børneområdet er fra 08.30 til 20.00.

Spa og velvære:
Det syv farver spa har 4 behandlings- og massagerum, et rum til manicure og pedicure, en sauna og en afslapningsområde. Åbningstiderne er fra 09.00 til 20.00, og reservationer kan foretages i spaens reception.

Inkluderede aktiviteter:
Pool
Vandgymnastik
Boccia
Fitnesscenter
Brætspil

Mod ekstra betaling:
Surfskole
Snorkling
Dolphin watching (delfinobservation)
Bådudflugt
Stand Up Paddle
Big Game fishing (havfiskeri)
Dykkerskole
Cykeludlejning
Katamaranudflugter
Mulighed for at lære Kite Surf hos Heritage C Beach Club
Mulighed for at spille golf hos Heritage Golf Club

 

Samlet set er Veranda Tamarin det perfekte tilflugtssted for rejsende, der ønsker en autentisk oplevelse midt i naturen og samtidig ønsker en bred vifte af faciliteter, madoplevelser og underholdning.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m