« Tilbage

Victoria & Alfred Hotel

Solopgangen over Sydafrikas berømte Table Mountain (Taffelbjerget) er en helt særlig oplevelse, som man bør unde sig selv at se mindst en gang i livet! På morgener med klart vejr er den oplevelse altid den stemningsfulde kulisse for dagens første måltid på det elegante Victoria & Alfred Hotel! 

Victoria & Alfred Hotel blev opført som The North Quay Warehouse i 1904. Det er opkaldt til ære for den daværende dronning af England og hendes søn, som besøgte the Cape i 1870 for officielt at indvie the Breakwater basin, det som i dag er Victoria & Alfred Waterfront. I 1990 blev den gamle varehusbygning fra kolonitiden ombygget til det nuværende turisthotel. I dag rummer det prægtige hotel i den gamle varehusbygning på formolen ved Cape Towns havnefront hele 96 værelser med udsigt til bjerg eller havn. I indretningen af hotellets foyer mærker man atmosfæren fra en svunden kolonitid og fornemmer en farverig historie med søfart. I de moderne indrettede hotelværelser kan man slappe af og nyde stemningen fra den berømte havn i fulde drag.

Det elegante hotel med den luksuriøse atmosfære er det perfekte opholdssted for afslapning og et perfekt udgangspunkt for dem, som vil udforske en af verdens smukkeste byer og samtidig opleve Sydafrikas vel nok mest kosmopolitiske storby. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m