« Tilbage

Victoria Beachcomber, Mauritius

Dette smukke firestjernet resort er beliggende på den nordvestlige del af kysten på Mauritius. Victoria Beachcomber er en af de mest populære resorts på øen. Stedet er særlig kendt for en fantastisk beliggenhed og gode muligheder for aktiviteter og udflugter samt en afslappet atmosfære.

Maden:

Hotellet har fire restauranter, der tilbyder noget for enhver kulinarisk smag. Alle restauranter er placeret tæt ved stranden, så man får den tropiske fornemmelse, som Mauritius byder på. Der er også rig mulighed for at tage plads i Le Bar, hvor man kan nyde en afslappet stemning til en smuk solnedgang, i mens man drikker en lækker drink eller cocktail.

Området og aktiviteter:

Der er et væld af aktiviteter på hotellet uanset om man er til afslapning eller sport. Der er bl.a. spa, sauna, hammam, fitnesscenter og yoga. Derudover kan man udenfor finde tennis, beach volley, fodbold og mountain biking. Andre måder at være aktiv på Maurituis er bl.a. med vandski, vindsurfing, sejle, glasbunds både, pedalbåde, kajakker, snorkling uden for hotellet eller snorkelture organiseret af The Boat House, aqua gym, stand-up paddle, dybhavsfiskeri og dykning.

Victoria's lagoon er ideel til vandsport og især snorkling. Victoria Beachcomber ligger ud fra Marineparken; Balaclava nær Pointe aux Piment, som er idéel for rejsende, der ønsker at snorkle direkte fra hotellet. 

Havet byder på endeløse varianter af koraller og erfarne dykkere vil nyde at komme endnu tættere på verdenen under havoverfladen, ledsaget af fagfolk fra dykkerakademiet. Hotellet tilbyder nemlig også et dykkerakademi for de eventyrlystne. Hotellet skiller sig særligt ud når det kommer til snorkling og dykning. Victoria Beachcomber blev nemlig nomineret i 2016 og 2017 af The World Travel Awards i ”Indian Ocean Leading Dive Resort” kategori. 

Værelserne:

Hotellet tilbyder flere forskellige typer af værelser herunder:

 • Superior Room First Floor, 60 m2
 • Deluxe Room, 60 m2
 • Deluxe Ground Floor, 60 m2
 •  2-Bedroom Family Apartment, 120 m2
 • Junior Suite, 75 m2
 • Senior Suite, 120 m2
 • Executive Suite, 120 m2

Adults only: 

 • Ocean View Room, 52 m2
 • Swim-up Room, 52 m2 

Superior Room First Floor er rummelige værelser beliggende på 1. sal med en hyggelig terrasse med udsigt til den tropiske have. 

Deluxe Room er omgivet af den frodige have og solstråler kommer ind i rummet og skaber en let og lys atmosfære der inviterer til den tilhørende terrasse. Deluxe Ground Floor er dekoreret med den sennepsgule farve, hvilket skaber varme til rummet. Disse værelser har en tilhørende overdækket terrasse.

2-Bedroom Family Apartment er perfekt og ideelt til familier, der ønsker at være sammen, men samtidig ønsker at kunne trække sig tilbage i hver deres værelser. Uanset hvilken etage disse værelser er beliggende, så er der tilhørende en hyggelig terrasse eller balkon med en vidunderlig udsigt udover have og stranden. Værelserne har to tilhørende badeværelser, hvor det ene badeværelse har badekar.

Junior Suiten er et stenkast væk fra standen og beliggende på den nederste etage i bygningen. Junior Suiten er ideel til par, der enten rejser alene eller med et mindre barn. Senior Suiten er luksuriøse og meget rummelige værelser med udsigt over strand og havet. Her får man en elegant men afslappet atmosfære. Disse værelser har to badeværelser, to badekar og en balkon.

Executive Suite har en varm atmosfære og tilbyder forretnings faciliteter.

Ocean View Room tilbydes kun til voksne, og er velegnet for dem, der ønsker et privat ophold. Disse værelser er moderne og afslappet indrettet og med badekar og terrasse.

Swim-up Room har direkte adgang fra terrassen til poolen. Disse værelser inviterer til romantik, idet der også er udsigt over stranden og til havet.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m