« Tilbage

Victoria Falls Cliff Top Lodge

Victoria Falls Cliff Top Lodge ligger med en unik udsigt til det vældige område ved Zambezi kløften og Victoria vandfaldene i Zimbabwes Matabeleland North provins ved grænsen til Zambia.

Victoria Falls Cliff Top Lodge består af 8 rummelige telte (tented chalets) og har plads til max. 16 gæster på stedet af gangen. Alle telte har bad med brus. Teltene, som vender mod Zambezi Gorge, er bygget på pæle for at gøre udsynet til det vældige område ved Victoria Falls optimalt.

Lodgen er indrettet med spiseområde og bar og har en øko swimmingpool samt udsigtsterrasse til kløften, som den ligger så tæt på, at vandskyen fra vandfaldene kan ses under sigtbare forhold.

Fra Victoria Falls er der mulighed for en række aktiviteter med både fysiske udfordringer og mere afslappende oplevelser i den afrikanske natur. Her tilbydes elephant-back safari, walking with lions, bungy jump, white water rafting, rappelling eller guidede gåture til de nærliggende vandfald, helikoptertur over området, Zambezi River cruise og kanotur. Der er ligeledes mulighed for kulturelle besøg og besøg på markeder via forbindelser til Victoria Falls by.

Lodgen ligger 25 km fra byen Victoria Falls centrum. Afstanden til Victoria Falls Airport er 25 km/20 min. kørsel, til Livingstone Airport 35 km og til  Kasane Airport 108 km.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m