« Tilbage

Victoria Falls Rainbow Hotel

Victoria Falls Rainbow Hotel ligger ved byen Victoria Falls i Zimbabwe ved siden af Zambesi National Park og i gåafstand til et World Heritage Site, nemlig verdensarven med kløfter og vandfald ved Victoria Falls. Hotellet ligger med kort afstand til byens centrum, togstation og butiksområde.

Hotellet har 88 værelser og suites med bad og balkon. Med beliggenheden ved siden af nationalparken er det muligt herfra at se flodheste, krokodiller og de dyr, som kommer kommer for at drikke.

Fra Victoria Falls er der talrige muligheder for aktiviteter i området såsom white river rafting på Zambezifloden nedenfor Victoria Falls Batoka Gorge, Victoria Falls game drives i Victoria Falls Private Game Reserve som er hjemsted for mange arter, herunder the big five. På Zambezi River cruises/safaris ved vandfaldene folder områdets flora og fauna sig ud. Man kan ofte se mindre flokke af flodheste eller elefanter, som krydser floden, ligesom flodens fugle tæller flere storkearter, svømmefugle og ibis. Områdets sceneri kan også opleves på flyvninger over området. På guidede gåture i området ved vandfaldene får man chancen for at fange dette World Heritage Site i sin fotolinse.

Lodgen ligger kun 25 km fra lufthavnen og blot 4 km fra Victoria Falls centrum.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m