« Tilbage

Victoria Falls Safari Club

Under et ophold på dette lækre boutiquehotel bliver man forkælet med personlig butlerservice, eftermiddagste og kaffe med hjemmelavet bagværk,  cocktails og canapeer ved solnedgang med udsigt til det nærliggende vandhul, hvor man kan opleve bl.a. elefanter komme for at drikke, Zambezifloden og den afrikanske solnedgang. Der er blot få km ind til selve Victoria Falls by og de verdensberømte vandfald, og hotellet har shuttle service ind til byen hver time i dagtimerne.

Victoria Falls Safari Club har blot 20 værelser samt et centralt gæsteområde med en lounge, spiseplads og bar samt en stor terrasse med udsigt den nærliggende bush. Udover selve Victoria Falls Safari Clubs faciliteter har man som gæst her også adgang til Victoria Falls Safari Lodge’s faciliteter såsom den berømte The Boma, Buffalo Bar og luksusrestauranten MaKuwa-Kuwa Restaurant. 

På lodgen er der i alt 20 værelser fordelt på 4 Club Suiter og 16 Club værelser, alle meget store og rummelige med et moderne åbent design og elegant indrettet i jordfarver. Hvert værelse har gratis minibar, Nespresso-maskine, digitalt pengeskab, air condition og gratis wifi.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m