« Tilbage

Wilpattu Safari Camp

Beliggende blot en lille kilometer fra indgangen til Wilpattu National Park ligger Wilpattu Safari Camp. Her bevæger man sig ned ad den hullede grusvej med smukke træer og udsigt til rismarker og lokalt dyrkede afgrøder. Kun en 4-hjuls trækker kan komme igennem til Wilpattu Safari Camp, og det siger noget om den oplevelse som venter forude, nemlig et total fristed og ”en rejse gennem naturen”.  

Midt i bushen er opført 5 luksus telte, alle med diverse luksus fornødenheder. Teltene er smagfuldt indrettet og selvfølgelig med toilet og koldt/varmt vand i bruseren og trægulve. Campen drives af vedvarende energi med en kombination af sol og vindkraft. LED-lys er eneste lyskilde, og toiletterne bruger dobbelt skyllesystem.  Der sorteres affald som bliver transporteret ud af campingpladsen til genbrug, ligeledes minimeres brugen af plastik.

Området rummer et stort areal med varieret beplantning, og beliggenheden så tæt på nationalparken gør at dyrene omkring ofte kommer på besøg. Elefanterne vil gerne spise af beplantningen, påfuglen har sin rede i træet mens gekkoerne larmer lystigt. Leoparder kan også kigge forbi, så her befinder man sig i sandhed midt i naturen. Af samme årsag vil en af personalet følge jer op til jeres værelse efter mørkets frembrud. Wilpattu Safari Camp har flere charmerende opholdstelte til afslapning og indtagelse af måltiderne.

Læn jer tilbage i de bløde lænestole, nyd den friske luft og kig lidt i fotobøgerne, som ejerne af campen har udgivet.

Wilpattu Safari Camp ejes af en gruppe dyrelivsentusiaster og fotografer, der har udforsket og fotograferet nationalparker og naturreservater i Sri Lanka i næsten 35 år. Kernegruppen Namal, Gehan, Palitha og Sarinda blev dannet som "Zero 3 Images" for at udgive deres første bog i 2003 og har sammen rejst og fotograferet dyrelivet i Sri Lanka i over 20 år.

De udgav yderligere 2 bøger i 2006 og 2009, som alle har modtaget stor anerkendelse. Som naturfotografer har de rejst med og har adgang til et bredt netværk af eksperter og specialister på området. Deres filosofi er baseret på overbevisningen om at bæredygtig adfærd avler ansvarlig turisme, der involverer samfundene omkring parkerne.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m