« Tilbage

Zanzibar Magic Boutique Hotel

Beliggende ved hvid sandstrand i Matemwe Village på Zanzibars nordøst kyst.

Dette boutique hotel er miljøvenligt og med kun 19 værelser. Det er designet i traditionel afrikansk stil af lokale materialer som f.eks. palmeblade til det stråtækte tag og lokalt træ til træværket. Det passer perfekt til de tropiske omgivelser det befinder sig i. 

Værelserne:
Alle værelser på dette skønne hotel har egen terrasse med udsigt til flotte palmer og (delvis) havudsigt til det turkisblå Indiske Ocean.
Det er rummelige værelser med gode senge, møbleret i træ og flet for ægte tropisk stemning. Badeværelserne er med moderne faciliteter med en afrikansk finish. Værelsestyperne inkluderer værelser med haveudsigt med mulighed for dobbelt- eller twin senge og værelser med haveudsigt også med mulighed for dobbelt- eller twin senge. På nogle af værelserne med haveudsigt er mulighed for at åbne op så man får en samling af værelser så man får et familieværelse til børnefamilier.
Så er der brudesuiten på 70 kvadratmeter. Det består et soveværelse forbundet med en stor stue, en afslappende stor sofa og stilfuldt bord. Luksus strækker sig til verandaen i dobbelt størrelse, som er et perfekt sted at nyde udsigten over stranden og havet. Den airconditionerede Honeymoon Seaview Suite kan forbindes med det tilstødende værelse for at skabe et luksuriøst rum på mere end 110 kvadratmeter. Med to rummelige badeværelser er det en ægte perle for en familie eller en gruppe på op til syv venner. 
Udover værelserne har Zanzibar Magic Boutique Hotel også 2 bungalows med plads til mellem 3 og 4 personer. De har en størrelse på mellem 43 og 45 kvadratmeter og er idelle når man vil nyde et område for sig selv med flot traditionel indretning. De ligger forskudt med den ene blot 15 meter fra strandkanten.

Hovedbygningen og også værelserne med have- og havudsigt samt brudesuiten er udstyret med air conditioning. De traditionelle bungalows er dog stadig kun udstyret med en blæser i loftet.

Restauranten: 
Hotellet har restaurant og bar lige ned til stranden og den er lys, luftlig og indrettet i original stil, hvor der ikke er gået på kompromis med udsigten til havet. Der er en ekstra etage på restauranten som er tiltænkt som et afslapningsområde, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt til øen, Mnemba Island. Restauranten har et godt niveau og maden er af lokale producerede råvarer. De kulinariske traditioner man finder omkring det Indiske Ocean, i godt samspil med krydderier fra Zanzibar, gør man nyder fantastisk mad i smukke omgivelser. Baren har et godt udvalg af drinks, vin, øl og cocktails samt en god kaffe.  

Magic Beach Villa: 
12 km fra hotellet, stadig på stranden, ejer hotellet en villa der kan lejes af større vennegrupper eller familier. Villaen består af 5 soveværelser: 2 dobbeltværelser en-suite med pool og havudsigt, 1 dobbeltseng og 2 twin senge, der deler 3. badeværelse. Et af soveværelserne har en sofa, der kan rumme 2 ekstra personer. Der er separat stue og køkken. Her vil en ansat komme og gøre rent hver dag samt tilberede morgenmaden. Ellers er man på egen hånd. Denne villa er perfekt hvis man har planer om at udforske øen på egen hånd eller vil have meget privatliv. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m