« Tilbage

Zanzibar Magic Boutique Hotel

Beliggende ved hvid sandstrand i Matemwe Village på Zanzibars nordøst kyst.

Dette boutique hotel er miljøvenligt og med kun 19 værelser. Det er designet i traditionel afrikansk stil af lokale materialer som f.eks. palmeblade til det stråtækte tag og lokalt træ til træværket. Det passer perfekt til de tropiske omgivelser det befinder sig i. 

Alle værelser på dette skønne hotel har egen terrasse med udsigt til flotte palmer og havudsigt til det turkisblå Indiske Ocean.

Der er forskellige typer værelser, men alle værelser er 35 kvadratmeter. Det er rummelige værelser med gode senge, møbleret i træ og flet for ægte tropisk stemning. Badeværelserne er med moderne faciliteter med en afrikansk finish.

Der er mulighed for på nogle af værelserne, at åbne op så man får en samling af værelser så man får et familieværelse til børnefamilier.  

Hotellet er miljøvenligt og derfor er der ikke aircondition på værelserne, men der er altid en let tropisk brise ved Zanzibars kyst og derfor er aircondition ikke nødvendig. Luk døren op og lad brisen og lyden af havet komme helt ind på værelset. 

Udover værelserne har Zanzibar Magic Boutique Hotel også 2 bungalows med plads til op til 4 personer. De ligger forskudt med den ene blot 15 meter fra strandkanten.

Hotellet har restaurant og bar lige ned til stranden og den er lys, luftlig og indrettet i original stil, hvor der ikke er gået på kompromis med udsigten til havet. Der er en ekstra etage på restauranten som er tiltænkt som et afslapningsområde, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt til øen, Mnemba Island.

Restauranten har et godt niveau og maden er af lokale producerede råvarer. De kulinariske traditioner man finder omkring det Indiske Ocean, i godt samspil med krydderier fra Zanzibar, gør man nyder fantastisk mad i smukke omgivelser.

Baren har et godt udvalg af drinks, vin, øl og cocktails samt en god kaffe.  

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m