« Tilbage

Zawedi

Zawadi Hotel på Zanzibar er en sand perle med en spektakulær udsigt over Det Indiske Ocean, indrammet af svajende kokospalmer og bougainvillea. Dette private og intime strandferiested tilbyder kun tolv rummelige villaer, der er designet i en elegant og afslappet strandstil.
Zawadi er afslappet luksus på sit bedste og ligger på en af de mest eftertragtede steder på Zanzibar-øen med betagende, uovertrufne udsigter over Det Indiske Ocean, der strækker sig så langt øjet kan se. Midt på ejendommen trækker klippen sig tilbage og skaber en smuk bugt med en uberørt hvid sandstrand. Gæsterne kan nyde svømning i det varme vand i Det Indiske Ocean hele dagen uden hensyn til tidevandet og kan snorkle direkte fra stranden.

Beliggende på den sydøstlige kyst af Zanzibar, kun 60 minutter fra lufthavnen, er det den nyeste tilføjelse til den prestigefyldte Zanzibar Collection.

 

Værelser

Der er tolv private villaer på 100 kvm, med eget badeværelse (med badekar og bruser) direkte med udsigt over havet. Villaerne har en stor privat terrasse omgivet af blomstrende bougainvillea og palmetræer med udsigt over Det Indiske Ocean. Villaerne har en opholdsstue, store dobbeltsenge med luksuriøse memory foam madrasser, skabsområde, stort badeværelse med brusekabine, fritstående badekar, dobbelt håndvask og private plaskepools med udsigt over Det Indiske Ocean.

Villa ved havet inkluderer opholdsområde, minibar, satellit-tv, yogamåtte, WiFi, telefon, hårtørrer, pengeskab, aircondition, separat badekar med udsigt, bruser, privat havudsigtsterrasse, privat plaskepool.

 

Forplejning

Zawadi Culinary Experience
Zawadi's kulinariske oplevelse er skabt af den spetakulære kok, der har skabt en inspirerende krydret swahili-menu. En subtil blanding af de afrikanske, indiske, arabiske og persiske påvirkninger, der definerer køkkenet på denne unikke ø, menuen afspejler også det allerbedste af sæsonbetonet lokalproducerede råvarer. Den farverige menu indeholder også chefens præsentation af en række kontinentale retter, og han vil selvfølgelig med glæde tilpasse sig eventuelle diætpræferencer.

Mswakini Beach Bar & Restaurant serverer morgenmad, frokost og snacks. Drikkevarer serveres dagen igennem i en afslappet og uformel atmosfære.

Drift Wood Dining Room serverer vores prisvindende middage. Kun de friskeste ø-produkter bruges af vores kok til at skabe en autentisk Zanzibar-oplevelse.

Mali Mali Lounge and Bar åbner til cocktails og drikkevarer lige inden middagen. Læn dig tilbage, nyd havbrisen og oplev ægte Zanzibari gæstfrihed.

 

Faciliteter og aktiviteter

Hotellets Spa Zanzibar tilbyder afslappende massager i rolige omgivelser, og når det kommer til ferieaktiviteter, er der masser at vælge imellem. Gæsterne kan deltage i alt fra frisbee og strandtennis til volleyball i swimmingpoolen.

Zawadi har også en stærk bæredygtig og miljøvenlig profil. Dyrene på hotellet bidrager til naturlig komposteret gødning, der bruges til at dyrke grøntsager, frugter, urter og krydderier.

En særlig attraktion på hotellet er Zawadi Shamba Zanzibar, hvor gæsterne kan opleve en ægte gård i swahili-stil. Her finder man en række dyr, herunder høns, ænder, geder, får, køer og æsler samt en økologisk have med krydderier, grøntsager og æg. Dyrene får køkkenrester og skrald som mad, og dermed bidrager de til en naturlig komposteret gødning, der bruges til at dyrke grøntsager og frugter. Dette er en del af hotellets engagement i at drive en bæredygtig forretning, der gavner både gæster og miljø.

For dem der ønsker at udforske Det Indiske Ocean, er The Water Club stedet at besøge. Dette vandsportscenter tilbyder en række aktiviteter, herunder koralrevsudforskning, dykning, snorkling og stand-up paddle boarding. Coral Reef Exploration er en unik mulighed for både nybegyndere og professionelle dykkere. Der tilbydes guidede ture, der viser den fantastiske undervandsverden med farverige koraller og fascinerende fisk. Snorkling er også en populær aktivitet, der giver gæsterne mulighed for at opleve koralhaverne på nært hold. Stand-up paddle boarding er en sjov måde at udforske det klare vand og de smukke omgivelser på. Endelig tilbyder hotellet Dhow Excursions, hvor gæsterne kan sejle langs den spektakulære kystlinje og ind i de karakteristiske mangrovesumpe. Undervejs kan man deltage i traditionelt håndlinje-fiskeri og lære om områdets marine og dyreliv.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m