« Tilbage

Cousin Island

Cousin Island er en lille ø på kun 34 hektar og er placeret ca. 2 km vest for Praslin Island. Siden 1968 har hele øen været et naturreservat. Lige fra man sætter første fod på øen, kan man fornemme de nærmest magiske naturomgivelser, man befinder sig i. Særligt er fugleparker en vigtig del af denne Cousin Island, og man finder her sjældne fugle, som blandt andet seychel-nattergalen, frugtduen og den sorte papegøje, der altså ikke findes andre steder, og som naturligvis er fredede. Cousin Island er et sandt fristed for fuglene, og mere end 300.000 fugle besøger denne lille ø årligt og bygger redde. Selvom pladsen på øen er trang, finder man også andre dyr, heriblandt firben, øgler og skildpadder.

Foruden et spændende dyreliv vil man også opleve at blive ét med naturen på Cousin Island. Hvert år modtager øen kun omkring 10.000 besøgende, hvilket er relativt få sammenlignet med de øvrige øer på Seychellerne. Man finder derfor heller ikke hverken restauranter, overnatningsmuligheder eller selv skraldespande på øen, da man har forsøgt at bevare naturen i sin egen overdådighed. Og det skal man, som besøgende, være utrolig taknemlig for. Det betyder nemlig, at man har formået at bevare det enorme og varierende fugleliv, som man får rig mulighed for at iagttage ved sit besøg.

Cousin Island må siges at være et must for dem, der virkelig værdsætter en naturoplevelse af de absolut bedste og for ægte fugleentusiaster.

 

Højdepunkter:

·      Rigt og varierende fugleliv med sjældne arter

·      Velbevaret naturreservat med skønne omgivelser og spændende dyreliv med blandt andet kæmpeskildpadder

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m