« Tilbage

Curieuse Island

Curieuse Island er en lille ø på blot 2,93 km2 og er placeret nordvest for Praslin Island. Øen er en stor turistattraktion, og der arrangeres flere ture hertil i løbet af dagen. Der er hverken hoteller eller restauranter på Curieuse Island, så hvis man besøger øen gennem turoperatører, sørger disse ofte for, at man på turen også besøger nærtliggende øer, hvor man kan få et lækkert måltid mad. Curieuse Island er med sine fantastiske strande, smukke palmer og tætte rækker af mangrover det rene paradis og et typisk eksempel på den overdådige naturskønhed, man finder på Seychellerne.

På øen finder man også verdens tungeste frugt, nemlig den dobbelte kokosnød (Coco de Mer), som kan veje helt op til 18 kg. Kun på Curieuse Island og på Praslin Island dyrkes den dobbelte kokosnød naturligt.

Når man besøger Curieuse Island, er det med at komme hele vejen rundt på den eventyrligt skønne ø. Turen kan med fordel starte fra Baie Laraie, hvor der går en sti til Anse St José på den anden side af øen. På turen støder man på en gangbro henover en mangroveskov, hvor man kommer helt tæt på øens fantastiske natur. Det er også vældig spændende at besøge The Doctor’s House på stranden ved Anse St José, hvor øens læge engang boede. I dag er det lavet om til et museum, hvor man får et indblik i øens historie.

Hvis man vil opleve øens dyreliv, skal man gå en tur på stranden, hvor kæmpeskildpadder, der er særligt kendetegnende for øen, slapper af i solen. Det er bestemt også værd at gå på opdagelse under havets overflade og opleve det fantastiske dyreliv på koralrevet. Det er en fantastisk snorkeloplevelse og sammen med de øvrige oplevelser, vil det gøre et besøg til Curieuse Island til et mindeværdigt eventyr.

Højdepunkter:

  • Fantastiske strande, tætte rækker af mangrover og smukke palmer
  • Skønt dyreliv med kæmpeskildpadder og fisk på koralrevet

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m