« Tilbage

De Grendel Wine Estate

I dag er De Grendel ejet og drevet af De Villiers Graaf, der er 4. generation af Graaf familen. Ligesom sin far studerede han landbrug i Stellenbosch. Uddannelse står hans hjerte nær, og han er formand for Waitrose Foundation, der finansierer uddannelse, arbejde og udvikling for de lokale landarbejdere.

For ca. 20 år siden blev den kendte winemaker Charles Hopkins headhuntet til De Grendel. Charles fik ansvaret for at bygge ny vinproduktion og tilhørende restaurant. Produktionsfaciliteter og restaurant fremstår i dag super flot, moderne og den dejlige restaurant har udsigt til Table Mountain.

De Grendel er en udpræget terroir vinproducent. Druerne høstes fra nogle vigtige, men meget forskellige vinområder:

Tygerberg, hvor markerne vender ud mod solnedgangen i vest og byder på kølige briser fra den kolde antarktiske havstrøm i Atlanterhavet kun 7 kilometer væk. Brisen afhjælper sommervarmen, så De Grendels druer kan hænge længere, før de når deres perfekte modenhed. Længere modningstid betyder bedre farve, mere dybde og smag i vinene.

Witzenberg: næsten 1 kilometer over havets overflade, så højt ligger vingårdens unikke marker i Witzenberg-bjergene. Det kolde klima lader druerne hænge længere - perfekt til Pinot Noir, Shiraz og Chardonnay. Sne om vinteren og perfekt til vin i ”europæisk stil”. Disse vine kaldes “Op die Berg”

Endelig har vingården en lille produktion fra Elim distriktet helt nede v. Cape Agulhas.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m