« Tilbage

Dinokeng Game Reserve

Dinokeng Game Reserve er det første naturreservat til at have alle 5 arter af The Big Five. Det var en blanding af private og offentlige initiativer der skulle til før at planlægningen og udviklingen startede tilbage i begyndelsen af 2000. Dinokeng Game Reserve blev officielt åbnet den 22. september 2011 efter indførelsen af fire af de fem arter af The Big Five. Den sidste, bøffelen, blev indført i slutningen af 2012, og de er heldigvis faldet rigtig godt til i Dinokeng Game Reserve.

I Dinokeng Game Reserve tilbyder parkens gæster at fortage en unik kør-selv safarioplevelse.

Der er ca. 110 km lang rute, som består af et godt vedligeholdt kørselsspor. Ruten er designet således at man har muligheden for at se så mange dyr så muligt. Dinokeng Game Reserve har en rig mangfoldighed af bushveld og et terræn der sikrer, at de besøgende har mulighed for at se de mange vilde dyr så muligt, i deres eget naturlige miljø.

Der er gode holdepunkter langs ruten med toiletfaciliteter, og rammerne for en solid samt god picnic er tilstede. Dinokeng naturreservatet har mange velplacerede fugletårne og nogle fantastiske udsigtspunkter langs ruten der køres.

Mange besøgende vælger at tage en pause fra safarikørslen og besøge en af restauranterne der er beliggende langs ruten. Både morgenmad og frokost tilbydes på disse restauranter.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m