Hermanus Hval Safari
« Tilbage

Hermanus

Hermanus beliggende kun 140 kilometer fra Cape Town og er bygget mellem de smukke kyster af Walker Bay. Hermanus er vokset fra en lille badeby til at være en af de bedst kendte steder for hvalsafari i verden. Byen er også berømt for sin naturskønne beliggenhed med lange strækninger af uberørte strande. Et fremragende udvalg af restauranter, caféer og barer byder byen også på.

I dag er Hermanus mere end blot et populært feriemål og tilbyder besøgende alle former for aktiviteter. Her er noget både til de energiske og til dem som blot ønsker afslapning og selvforkælelse. Besøgende kan udforske Old Harbour Museum, som består af den charmerende fiskerby, den gamle havn og Whale House Museum, eller vandre gennem det nærliggende Fernkloof Nature Reserve. Det er også muligt blot at nyde en flaske vin langs den berømte Hermanus Wine Route.

Den sydlige rethval besøger farvandet omkring Hermanus det meste af året. Mest sandsynligt er det dog at spotte dem i september og oktober. 
Fra kyststien som er lavet med bænke, kikkerter og informationstavler har man et perfekt udsyn til hvalerne, som kommer helt ind i bugten for at lege, parre sig eller kælve. Der er seks forskellige hvaler, der gæster Hermanus og Plettenberg Bay. Foruden hvaler ses ofte delfiner og pelssæler og måske pingviner, der svømmer forbi og holder pause langs kysten.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m