« Tilbage

Jozani Forest

Hvis du vil nyde Zanzibars smukke, tropiske og frodige natur og gå på opdagelse blandt øgruppens forskellige abearter, er Jozani Forest, der er placeret på øens midte, et must at besøge. Jozani Forest er en del af Jozani Chwaka Bay National Park, og er den eneste naturlige urskov tilbage på Zanzibar. Stedet blev i 1960’erne et fredet naturreservat, og med en størrelse på 25,12 km2 repræsenterer Jozani Forest øens oprindelige natur, og er desuden hjemsted for de sjældne røde colobusaber, der kun kan opleves i Vestafrika og på Zanzibar.

De mange vilde aber kan i Jozani Forest opleves i deres helt naturlige omgivelser, og det er med at holde godt øje med trækronerne, da man her kan få øje på de forskellige abearter. Man kan med fordel tage med på en guidet vandretur i den frodige skov, hvor en lokal guide fortæller vidt og bredt om skovens mange forskellige træsorter og forskellige pattedyr. Det er fornuftigt at sørge for ikke at have for mange løse genstande på sig, da de sjældne røde colobusaber synes at dine ting er vældig spændende, og gerne kommer helt tæt på skovens besøgende for at få stillet nysgerrigheden.

Udover aber, kan man også komme til at se firben, frøer, fugle, kamæleoner, galagoer og mange andre arter. Allierer man sig med en guide, er man sikker på at opleve det bedste af Jozani Forest og dens spændende natur og dyreliv.

Højdepunkter:

  • Oplev Zanzibars oprindelige natur i frodige og smukke naturomgivelser
  • Den sjældne røde colobusabe samt mange andre abearter

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m