« Tilbage

Kakamega Regnskoven

Kenyas eneste bevarede regnskov, Kakamega

Kakamega regnskoven som indeholder Kakamega-skoven, en fredet skov der engang var en del af den regnskov som strakte sig mod vest gennem Uganda. Skoven omsluttede tidligere Lake Victoria,  men i takt med befolkningstilvæksten i det frodige område er størstedelen af regnskoven nu fældet til fordel for landbrug. Kakamega har en rimelig konstant temperatur på omkring 28 grader. Dette skyldes blandet andet placering tæt på ækvator. Ligeledes en høj mængde årlig nedbør, nedbørsmængden er højst i april og maj måned.     

Træer
Regnskoven har over 300 forskellige træarter hvilket gør området helt unik. Kakamega har en høj mængde årlig nedbør og træernes kroner er vokset til et tyndt net af topgrene, der blokerer for det meste sollys i at nå ned til jorden, hvilket resulterer i mindre vegetation i skovbunden.

Dyreliv
Skoven rummer mange sommerfuglearter, krybdyr, løvfrøer, kamæleoner, slanger herunder to helt specielle vestlige arter af hugorme.    

Fugleliv
Mere end 400 fuglearter er blevet fundet i Kakamega regnskoven. Da skoven og området rummer mange sjældne fuglearter, er det et sandt paradis for fugleinteresserede, og der tilbydes mange guidede fugleture. Man kan nyde de mange sangfugle, som fylder luften med forskellige fuglekald. 

 

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m