« Tilbage

Lewa Downs

Mellem de tre nordlige reservater omkring Samburu og det centrale højland omkring Mt. Kenya, og ca. 45 km nord for bjerget, ligger flere fremragende private vildtreservater. Det måske mest kendte af disse er Lewa Downs på 220 km2, der byder på safari af første klasse, såvel hvad angår natur og dyreliv som når det gælder komfort og service. Reservatet har en afvekslende natur med store bølgende landskaber af græssavanne, mindre områder med akaciesavanne, lidt åben skov og enkelte små sumpe. Fra den højere liggende græssavanne er der på de mange klare dage en betagende udsigt til Mount Kenyas tinder.

Lewa Downs er især kendt for en fin bestand af både sorte og hvide næsehorn der ofte ses, men også for sjældne nordlige arter som Grevy´s zebra, netgiraf og somali struds. Området huser desuden en god bestand af elefanter, bøfler, løver, leoparder og geparder, samt mange af græssavannens fugle som sekretærfugl, gribbe og ørne.

Her er mange aktivitetsmuligheder ud over klassisk safari i bil om dagen – f.eks. er natsafari i bil med projektører tilladt i dette private område. Safari på heste- og kamelryg er et speciale på Lewa Downs, ligesom muligheden for at tage en flyvetur over savannen i et åbent todækker sportsfly a la Denys Finch Hatton med Karen Blixen. 

Højdepunkter:

  • Eksklusiv Kenya safari på åben savanne med Mount Kenya som en smuk sydlig kulisse
  • Fin bestand af såvel det sorte som det hvide næsehorn der ofte ses

Højsæson: Januar til marts og juli til oktober

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m