« Tilbage

Maldiverne

Mange drømmer om en ferie på Maldiverne, og det kan vi godt forstå. Øgruppen rummer alt det det, som man ønsker sig af en badeferie, mange solskinstimer, behageligt klima, henrivende blå laguner, vandtemperatur på ca. 28 grader året rundt. Det kalder på afslapning og selvforkælelse. 

Maldiverne består af ca. 1.200 små koraløer, fordelt på 26 atoller, og det er kun ca. 220 af øerne, der er beboede. Det højeste punkt er blot 2½ meter over havets overflade. Øernes samlede areal er ca. 300 km2, men de strækker sig over i alt ca. 800 km fra nord til syd. Atollerne er et af geologiens vidundere. De opstår ved, at en vulkan bryder op gennem oceangulvet, for langsomt, fra meget store dybder, at hæve sig til en ø. Øen står altså på en forholdsvis tynd søjle, som en blyant, hvor kun spidsen lige stikker op over havoverfladen. 

Atol er altså en ringformet koralø med en lavvandet lagunesø i midten. Lagunesøens bund er dækket af nedbrudte koraller. 

Højdepunkter 

  • Kridhvid sandstrande
  • Snorkling
  • Dykkerture
  • Sublime spaoplevelser
  • Azurblåt vand
  • Gourmet oplevelser 

Hold ferie på Maldiverne året rundt

Maldiverne kan besøges året rundt og har et dejligt behagelig klima hvor temperaturen ligger stabilt på ca. 28-30 grader hele året. Dog er der udsving i sæsonerne.  

Højsæson:
Januar - april den såkaldte tørsæson, er lille "risiko" for nedbør og prisen på opholdet er dyrest.  

Mellemsæson:
Maj -Juli: I denne periode kan der opstå pludselige regnskyl, som oftest afløses af sol lige bag efter. Luftfugtigheden er højere i regnsæsonen men husk at den dejlige brise på øerne altid bringer frisk vind med sig. temperaturen ligger stabilt på ca. 28-30 grader om dagen, og der forventes 7-8 timers solskinstimer pr døgn. I denne periode kan man få "value for money" da dagsprisen på opholdet er noget lavere end i højsæsonen. 

Lavsæson:
September - december: Selvom denne periode bringer mest nedbør med sig, er der alligevel omkring 7 timers solskinstimer pr. døgn i gennemsnit og temperaturen er stabil på 28-30 grader. I denne periode ligger dagsprisen også her en del under højsæsons priser, med undtagelse af jul og nytår. 

Mange oplevelser venter forude 

Uanset om du er til fuldstændig afslapning og blot vil ligge i solsengen med en bog, mens du nyder lyden af havets sagte skvulpen. Eller ønsker at slå dig løs på en vandscooter og dykke med hvalhajer er Maldiverne et fantastisk sted at få den helt rigtige badeferie destination. Læs her om de mange muligheder Maldiverne byder på. 

Hvad kan man lave på Maldiverne ?  

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m