« Tilbage

Mara North Conservancy

Mara North Conservancy grænser mod syd til det statsejede Masai Mara Game Reserve og er et privat vildtreservat på ca. 30.000 ha, som er ejet af de tolv små lodges der ligger i området samt 800 Masai grundejere. Det er en væsentlig del af hele Mara’s økosystem, og er et uhyre vildtrigt område, hvor man siden dannelsen af Mara North Conservancy har gjort en kæmpeindsats for vildtbevarelse, samt for at Masaierne fortsat kan leve i fredelig sameksistens med de mange vilde dyr.

Under den store migration kan man her opleve tusindtallige gnu- og zebra flokke, men også uden for denne periode er mængden af dyr ganske enkelt betagende. Her findes et stort antal planteædere og rovdyr, heriblandt The Big Five. Det specielle ved Mara North er, at der er langt færre safarigæster end i den statsejede del, idet kun de få gæster fra de 12 små lodges har adgang til dette enorme område. Derfor kan man ofte have følelsen af, at være helt alene sammen med dyrene. I modsætning til Masai Mara Game Reserve er det her også tilladt at tage på safari efter mørkets frembrud, samt at tage på walking safari.

Afgifterne, som man betaler for at opholde sig i reservatet går udelukkende til vildtbevarende foranstaltninger samt til at forbedre livskvaliteten for det oprindelige Masai folk. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m