« Tilbage

Montagne d´Ambre National Park

Tæt på Madagaskars nordspids og kun 30 km fra lufthavnen ved byen, Diego Suarez, findes nationalparken, Montagne d´Ambre, der dækker et areal på 185 m2 og blev oprettet helt tilbage i 1958. Den beskytter et vulkansk bjergområde med regnskov beliggende i 800 til næsten 1.500 meters højde over havet.

I parken, der er omgivet af tørt lavland, findes mange vandløb, vandfald og vulkanske søer, og biodiversiteten er stor med bl.a. omkring 1.000 arter af planter fordelt i vegetationsbælter, der består af bjergregnskov, regnskov i lavere højder og tør løvfældende skov på parkens nedre grænser.

Dyrelivet er også rigt og omfatter hele 25 arter af pattedyr bl.a. manguster, fossaer og otte arter af lemurer, bl.a. brun sandford-lemur, kronlemur, lille bambus lemur samt fem nataktive lemurer. Her findes ca. 75 arter af fugle, 60 arter af krybdyr med dværgkamæleoner iblandt, samt 35 arter frøer og 40 sommerfuglearter og meget andet.

Parken er velbesøgt med mange afmærkede stier, hvorfor det, som et af landets eneste parker, er muligt at færdes på egen hånd.

Interesseret i en rejse til Madagaskar? Book hos os.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m