« Tilbage

Namaqua National Park

Namaqua National Park i Sydafrika ligger ca. 495 kilometer nord for Cape Town og 22 kilometer nordvest for Kamieskroon. Parken har et areal på mere end 700 km2, og er en del af Namaqualand, et område, der dækker 55.000 km2 placeret inde i semi-ørken, Succulent Karoo biome. Dette biom er et biodiversitets sted med den største koncentration af planter i verden. Parken har også et tørt miljø med planter.

Parken blev oprettet for at beskytte des planter og blomster. I løbet af foråret blomstre vilde blomster her på spektakulær vis. Parkens nok største turistattraktion er forårsopblomstringen, som sker i et væld af farverige vilde blomster. Der er mere end 5.000 plantearter i parkens økosystem, herunder mere end en tredjedel af alle arter i verden. Lige meget hvor betagende parkens blomster kan virke, er det ulovligt at plukke disse. Vælger man at ignorere dette, vil man blive tildelt en bøde af parkens rangere.

Namaqua National Park ligger i Northern Cape provinsen nær Sydafrikas grænse til Namibia. Semi-ørken gør, at parken har varme og tørre somre og kolde vintre med generelt lidt nedbør. Den største mængde nedbør sker normalt mellem maj og august. Den østlige del af parken får mere nedbør end vestlige del.

Det anslås, at godt og vel 100.000 turister besøger Namaqualand hvert år. Namaqua National Park har de økologiske turistattraktioner i selve Namaqualand regionen. Et flor af forårsblomster i nedlagte hvedemarker er parkens største turistattraktion. Turistfaciliteter inkluderer en 5 km lang naturskøn rute, to vandreruter i parkens natur og gode steder til picnic.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m