« Tilbage

Ol Pejeta

Det store private reservat på omkring 400 km2 ligger kun 40 km vest for Mount Kenyas top, og er dermed det smukke bjergs nærmeste større savannereservat med alle de klassiske store dyr.

På klare morgner ses det tydeligt, hvis det har sneet på de højeste tinder – en sne der normalt smelter i løbet af dagen. Ol Pejeta kan byde på en imponerende stor og varieret bestand af storvildt, og her findes groft sagt alt hvad hjertet kan begære. Alle de store rovdyr er godt repræsenteret, sågar den sjældne afrikanske vildhund, og her ses ofte alle de helt store dyr som elefanter, sorte og hvide næsehorn, flodheste, giraffer og bøfler. Udbuddet af antiloper er stort ligesom her findes et yderst rigt og varieret fugleliv. Her er flere forskellige aber, bl.a. er det et af de bedste steder at se den langlemmede og smukke husarabe.

I et særligt afspærret område kan man sågar se en stor flok chimpanser. De hører ikke til i Kenyas natur, men er konfiskerede dyr der illegalt er blevet fanget i flere lande mod vest og bragt hertil. De kan her leve et frit og delvist naturligt liv i trygge omgivelser, da ingen af dem har kunnet genudsættes hvor de kom fra.

Ud over Afrika safari i dagslys kan der også køres natsafari med projektører i det private reservat, og det er muligt at tage på safari til fods med rutinerede guider.

Højdepunkter:

  • Enestående dyrebestand i meget varieret natur med alle de store klassiske dyr
  • God chance for at se specialiteter som næsehorn, gepard og afrikansk vild hund

Højsæson: Januar til marts og juli til oktober

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m