« Tilbage

Prison Island

Blot et kvarters sejlads fra den populære Stone Town finder man den lille ø, Prison Island, der også går under navnet Changuu Island. Øen er blot ca. 800 meter lang og strækker sig 230 meter på sit bredeste punkt. Som navnet også antyder, var øen ikke oprindeligt tiltænkt som den paradisø, den fremstår som i dag. Prison Island blev nemlig først anvendt til at huse oprørske slaver, og efter slaveriets ophør blev øen tiltænkt et nyt formål som fængsel for kriminelle. Denne plan blev dog aldrig realiseret, og i stedet blev Prison Island brugt som karantænestation for at undgå sygdomsspredning på Zanzibar.

I dag er Prison Island ikke tiltænkt som andet end det rene paradis for ægte livsnydere. På den lille ø finder man både udsøgte strande, en restaurant, overnatningsmuligheder og de imponerende kæmpeskildpadder, der er op mod 200 år gamle. Tag også gerne snorkeludstyr med, da der er et mindre område med koraller tæt ved øen, som nogle ture inkluderer et besøg forbi.

Når du ankommer med båd til øen, bliver du mødt af en rustik bro lavet ud af træ, som fører ud i det blå ocean. Bevæger man sig ind på øen, bliver man efter kun få minutters gang mødt af de gamle fængselsruiner, som stadig delvist er bevaret. En spændene oplevelse, der gør Prison Island til en fantastisk, alsidig attraktion, der med sine yndefulde omgivelser skaber grobund for en oplevelsesrig dag.

Højdepunkter

  • Prison Islands spændende historie, som i dag kan erindres ved ruinerne af det gamle fængselsbyggeri
  • 200 år gamle kæmpeskildpadder, der er kendetegnende for Prison Island

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m