Sanbona, Shamwari, Amakhala og Sibuya | Sydafrika safari
« Tilbage

Sanbona, Shamwari, Amakhala og Sibuya

I hele området fra nær Cape Town mod vest til et stykke forbi Port Elizabeth mod øst findes rigtigt mange let tilgængelige private vildtreservater. Alle kan tilbyde malaria-fri safari, da det sydligste Sydafrika jo generelt er fri for malaria. Selvom en del af dyrene i reservaterne ikke oprindeligt hører til så langt sydpå, så lever de frit og trives fint, og så er reservaterne med til at bevare nogle af de truede arter. Samtidig giver en safari i de bedste af disse private reservater en fremragende forsmag på, hvad safari-livet i et af de helt store naturområder som f.eks. Kruger nationalparken drejer sig om.

Blandt de mange reservater kan især Sanbona, Shamwari, Amakhala og Sibuya fremhæves. De ligger alle i smuk natur med en rigt og varieret fugleliv og meget storvildt. Alle har de berømte ”Big Five”: Elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard. Desuden har de også alle de fleste af savannens andre klassiske dyr som f.eks. giraf, zebra, flodhest, gnu, gepard, hyæne, vortesvin, aber og et stort udvalg af antiloper. De tilbyder desuden et bredt udvalg af aktiviteter som safari i bil både i dagslys og i mørke med stærke projektører, safari til fods og på hesteryg og bådsafari.

Sanbona reservatet ligger ca. 270 km øst for Cape Town og regnes for hele regionens fineste. Det er også blandt Sydafrikas allerstørste private reservater på hele 540 km2, men desværre også et dyrt sted at bo. Her findes en meget luksuriøs telt-camp samt et knap så dyr og børnevenlig lodge.Shamwari og Amakhala reservaterne ligger op ad hinanden ca. 75 km nordøst for Port Elizabeth. De er på hhv. 250 og 180 km2 og indeholder begge adskillige camps og lodges, hvor dem Shamwari er ret eksklusive og dyre, mens dem i Amakhala er til den billigere side. Længst mod øst og knap 140 km fra Port Elizabeth ligger det noget mindre Sibuya reservat på 30 km2. I dette reservat ankommer man i båd efter en times sejlads ad floden fra deres reception helt ude ved kysten.

 

Højdepunkter:

  • Skønne camps og lodges i Kap-provinsens smukke natur med et rigt og varieret dyreliv
  • Sydafrika safari med tætte bestande af bl.a. de berømte ”Big Five”: Elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard

Højsæson: September til april

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m