« Tilbage

Sejltur på Det Indiske Ocean og delfinsafari

Zanzibar er placeret i Det Indiske Ocean, der gør øgruppen til et helt oplagt og perfekt sted at begive sig ud på det blå ocean på en sejltur. At svømme med delfiner er en stor attraktion og turistmagnet på Zanzibar, og særligt fra byen Kizimkazi på sydkysten, finder man flere afgange af de såkaldte delfinsafarier. Beløbet for en sejltur afhænger af turens længde samt bådens standard, og således findes der delfinsafarier i alle prisklasser på Zanzibar. Når man er kommet ombord på båden, sættes jagten på delfiner ind. Det smukke dyr er fra naturens side utrolig nysgerrigt og legesygt, og når båden skærer sig gennem bølgerne, vækker det delfinernes opmærksomhed. Derved lykkes det arrangørerne at få delfinerne helt tæt på, så man, som passager, får den udsøgte fornøjelse af at kunne svømme på nært hold med de fantastiske dyr. Udstyret med svømmefødder og snorkeludstyr er det altså bare med at hoppe i og nyde Det Indiske Oceans dyreliv fra første parket, og få nogle af feriens bedste billeder i hus.

Det er ikke kun på sejlture, at man kan være heldig at møde delfiner. Langs Zanzibars kyst kan man sagtens støde på adskillige delfiner, der med sit legesyge sind boltrer sig i vandet.

Udover mødet med delfiner byder en sejltur ud for Zanzibars smukke kyststrækning også på et overdådigt blik ud over det fantastiske ocean, der med sine klare blå nuancer i den grad indbyder til at hoppe i og nyde dyrelivet under havets overflade.

Højdepunkter:

  • Sejltur på Det Indiske Ocean med mulighed for at svømme med vilde delfiner
  • Fantastisk udsigt ud over det blå ocean og Zanzibars smukke kyststrækning

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m